Traditionell stenlada till salu belägen på en terrasserad sluttning nära bergsbyn Treppignana

Traditionell stenlada till salu belägen på en terrasserad sluttning nära bergsbyn Treppignana (571 meter över havet), med vacker panoramautsikt att restaurera. Ladan är byggd i två nivåer, var och en med en total golvyta på cirka 50 m2. El, telefon och vatten är lättillgängliga. Tillstånd för ändring av användning från jordbrukslada till bostad som redan erhållits. Planer (godkännande upphört, men kan förnyas) tillgängliga på begäran. Dessa inkluderar en arealökning till 65 m2 (internt) per våning. 3 900 m2 mark inklusive olivträd och en del skog ingår och det finns gott om plats för en avskild pool. Byn Treppignana ligger endast 15 minuter från den livliga köpstaden Castelnuovo di Garfagnana. Lucca ligger 50 km bort och resan till Pisa flygplats tar cirka 1,5 timmar med bil. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
Lada
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Natursten.
Fasad: Stenfasad.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Traditionell stenlada till salu belägen på en terrasserad sluttning nära bergsbyn Treppignana (571 meter över havet), med vacker panoramautsikt att restaurera. Ladan är byggd i två nivåer, var och en med en total golvyta på cirka 50 m2. El, telefon och vatten är lättillgängliga. Tillstånd för ändring av användning från jordbrukslada till bostad som redan erhållits. Planer (godkännande upphört, men kan förnyas) tillgängliga på begäran. Dessa inkluderar en arealökning till 65 m2 (internt) per våning. 3 900 m2 mark inklusive olivträd och en del skog ingår och det finns gott om plats för en avskild pool. Byn Treppignana ligger endast 15 minuter från den livliga köpstaden Castelnuovo di Garfagnana. Lucca ligger 50 km bort och resan till Pisa flygplats tar cirka 1,5 timmar med bil.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 900 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Fosciandora är en kommun med ca. 670 invånare i provinsen Lucca i den italienska regionen Toscana, ligger ca. 70 kilometer nordväst om Florens och ca. 30 kilometer norr om Lucca. Fosciandora gränsar följande kommuner: Barga, Castelnuovo di Garfagnana, Gallicano, Pieve Fosciana, Pievepelago.
Kommunikation
Lucca: 30 km.
Pisa: 63 km.
Florens: 70 km.
Viareggio och havet: 76 km.
Abetone: 48 km (skidort).
Närservice
Mindre utbud av restauranger och affärer i byn.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Fosciandora
Toscana

Pris:
65 000 EUR
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
3 900 m2
Ref.nr
CCHIT0306

Dela

Till toppen