Lada till salu i Corfino att restaurera

Lada till salu i Corfino att restaurera. Denna vackra stenbyggda lada, parhus, ligger i utkanten av den antika bergsbyn Corfino och består av ett hösloft och stall, alla med sin egen ingång. Byggnaden förstärktes på 1980-talet och är i gott strukturellt skick. Både hösloft och stallet nedan är cirka 45 m2 med högt i tak och fönster. El-, vatten- och avfallssystem är på plats, men har kopplats från. Cirka 300 m2 trädgårdstomt ingår i försäljningen. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
Lada att restaurera
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Stenfasad.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp att ansluta.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den pittoreska stenbyggda bergsbyn Corfino (822 meter över havet), vid foten av den majestätiska "Pania di Corfino", är över 1 000 år gammal och har fantastisk utsikt över både Apuanalperna och Apenninerna. Det finns ett antal bra hotell och restauranger, samt 3 mindre livsmedelsbutiker och ett postkontor. Tennis, ridning och skidåkning finns i närheten.Corfino ligger en kort bit bort från den vackra nationalparken Orecchiella, känd för sina obevakade stigar och gångvägar från vilka besökare kan njuta av det lokala djurlivet och flora. Dessa inkluderar kungliga örnar, kungliga ugglor, hök, rådjur och de nyligen återinförda vädrarna och vargarna.
Kommunikation
Corfino ligger 20 minuters bilresa från Castelnuovo di Garfagnana, cirka 1 timme och 10 minuters bilresa från Lucca och drygt 1,5 timmes bilresa från Pisa flygplats och havet. Huvudtågslinjen Pisa-Lucca-Aulla ligger 20 minuter bort.
Närservice
Det finns ett antal bra hotell och restauranger, samt 3 mindre livsmedelsbutiker och ett postkontor.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Corfino
Toscana

Pris:
45 000 EUR
Boarea:
45 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCHIT0208

Dela

Till toppen