Traditionellt stenhus med helt nyinredd omgjord lada och pool till salu

Traditionellt stenhus med helt nyinredd omgjord lada och pool till salu utanför Piazza al Serchio mot byn Nicciano i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. fastigheten ligger inbäddatdmellan de majestätiska bergskedjorna i Appeninerna och Apuanska Alperna i norra Toscana och omgiven av gröna fält och skogsmark. Härlig pool om 12 m x 6 m. De två husen har omvandlats till 4 lägenheter. Varje lägehhet har sin egen privata matterrass, utomhusugn och grill. Den närliggande byn Nicciano har ett kafé. Endast 5 minuters bilresa tar dig till centrum av Piazza al Serchio, som tillhandahåller dagliga shopping och service, samt en veckovis utomhusmarknad och en kommunal pool. Piazza al Serchio ligger på tåglinjen Pisa - Lucca - Aulla. Mellan Nicciano och Piazza al Serchio, drygt 1 km bort i byn San Michele, finns det en mycket bra traditionell pizzeria. Fastigheten ligger cirka 1 timme och 10 minuters bilresa från Lucca och 1 timme 40 minuters bilresas till Pisa (och lite mindre med tåg). Den lokala skidorten Careggine är en 20 minuters bilresa bort (mer omfattande skidåkning i Abetone - 1 timme och 15 minuters bilresa bort), medan kusten (Lerici) är drygt en timmes bilresa bort. En kort bilresa bort ligger den vackra nationalparken Orecchiella, välkänd för sina vackra stigar och vägar, där besökarna kan njuta av lokala vilda djur och växter. Dessa inkluderar kungsörn, hök, rådjur och vargar. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
16 rum varav 9 sovrum
Boarea:
176 m2
Rumsbeskrivning
"Stalla" - En nyligen ombyggd fristående lada med tre sovrum och två duschrum. Huset har restaurerats omsorgsfullt och är inredd i rustik stil med en öppen spis och takbjälkar i hela. Bekvämt vardagsrum och matsal.

"Cicada" (övervåningen) och "Tapinoma" (nedervåningen) - Vackert stenhus som består av två nyligen konverterade lägenheter med vardera två sovrum med egen ingång. Lägenheterna är rustika med öppna spisar och takbjälkar och har vardera fullt utrustat kök, vardagsrum och duschrum. Det finns också en 3:e lägenhet, "The Cricket" med två sovrum, fullt utrustat kök, matsal och ett duschrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus med annex
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10 000 m2
Typ:
Trädgård, pool, terrasser och mark

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Piazza al Serchio är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kommunen hade 2 250 invånare år 2018.
Kommunikation
Florens flygplats: 123 km.
Pisa flygplats: 87 km.
Stranden vid Forte dei Marmi: 58 km.
Närservice
Det finns en allmän butik i Sant'Anastasio och ett kafé/allmän butik i grannbyn Petrognola (1 km). Den livliga medeltida bergsbyn Piazza al Serchio, cirka 3 km bort, erbjuder många butiker och bekvämligheter, inklusive en utomhuspool.

Piazza al Serchio ligger på Pisa - Lucca - Aulla tåglinje och ligger cirka 1,5 timmar från Lucca och mindre än 2 timmar till Pisa med bil (och lite mindre med tåg).23

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Piazza al Serchio
Toscana

Pris:
460 000 EUR
Antal rum:
16
Boarea:
176 m2
Tomtarea:
10 000 m2
Ref.nr
CCHIT0657

Dela

Till toppen