Vackert restaurerat traditionellt stenhus med pool till salu utanför Filicaia

Vackert restaurerat traditionellt stenhus med pool till salu och är belägen cirka 1 km utanför Filicaia i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana. Endast cirka 10 minuters bilresa från den medeltida marknadsstaden Castelnuovo Garfagnana (välkänd för sin marknad på torsdagsmorgonen). Huset är indelat i fyra lägenheter, perfekt för uthyrning. Lägenheterna är smakfullt utformade och byggda med lokala material och har en mängd originaldetaljer både i interiör och exteriör som rustika takbjälkar, innergolv av massivt trä, massiva kastanjedörrar, öppna spisar, rustika möbler av god kvalitet (som ingår i köpet). Lägenheterna har sina egna privata ingångar och utomhus matplats. Det finns en stor avskild pool (12 m x 6 m) i det gemensamma trädgårdsområdet som är helt inhägnad och tomten är på cirka 3 500 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
11 rum varav 7 sovrum
Boarea:
350 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Lägenhet nr. 1

91 m2, 410 m2 privat tomt, 2 parkeringsplatser.

Denna lägenhet ligger på bottenvåningen och har utsikt över poolen. Korridoren leder till ett kök och stort vardags- och matrum med träinredning, öppen spis och stora franska dörrar som leder till en uteplats. Det finns två sovrum med plats för vardera dubbelsäng (ett med två sängar och det andra med dubbel - allt smidesjärn och ingår i det begärda priset) och ett duschrum av god kvalitet. Den dubbla bäddsoffan i vardagsrummet ingår i priset.

Utanför finns en uteplats med utsikt över poolområdet och trädgården.

Det finns en anslutande dörr mellan denna lägenhet och lägenhet nr 2.

Bottenvåningen: Lägenhet nr. 2

76 m2, 200 m2 privat tomt, 1 parkeringsplats.

Denna lägenhet ligger på bottenvåningen och har ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng, (med smidesjärn dubbelsäng och har öppen spis i ett hörn), och en öppen planlösning matsal och kök med träinredning och ytterligare en öppen spis. Franska dörrar från sovrummet leder till en uteplats på sidan av huset. Det finns ett duschrum av god kvalitet. Den dubbla bäddsoffan i vardagsrummet ingår i priset.

Övre våningen: Lägenhet nr. 3

92 m2, 350 m2 privat tomt, 2 parkeringsplatser.

Lägenhet nr. 3 ligger på övre våningen och man går in från baksidan av huset via en traditionell trappa en utanför och en inre trappa. En hall leder till ett stort kombinerat vardagsrum, matsal och kök med massiva trämöbler och en öppen spis. Det finns två sovrum med plats för vardera dubbelsäng (ett med två sängar och det andra med dubbel - allt smidesjärn och ingår i det begärda priset) och ett duschrum av god kvalitet. Den dubbla bäddsoffan i vardagsrummet ingår i priset.

Vid ingången finns en stor matterrass.

Lägenhet nr. 3 kan ansluta till lägenhet nr.

Övre våningen: Lägenhet nr 4

91 m2, 410 m2 privat tomt, 2 parkeringsplatser.

Denna lägenet ligger på övre våningen på baksidan av huset och har en hall som leder till ett stort kombinerat vardagsrum, matsal och kök med massivt träinredning, fönsterplats och öppen spis. Det finns en stor matterrass som leder från korridoren. Det finns två sovrum med plats för dubbelsäng (ett med två sängar och det andra med dubbel - allt smidesjärn och ingår i det begärda priset) och ett duschrum av god kvalitet. Den dubbla bäddsoffan i vardagsrummet ingår i priset.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans stenhus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 500 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Tomtbeskrivning
Det finns en stor avskild pool (12 m x 6 m) i det gemensamma trädgårdsområdet som är helt inhägnad och tomten är på cirka 3 500 m2 och har utsikt över den öppna landsbygden och många byar i det gröna och bergiga Garfagnanområdet. Det är också möjligt att simma i den lokala bäcken, som ligger fem minuters promenad från huset.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn Filicaia hör till kommunen Camporgiano, i provinsen Lucca, i regionen Toscana. Byn Filicaia ligger 3,7 km från Camporgiano.
Närservice
Den lilla, vänliga byn Filicaia har ett antal väletablerade livsmedelsbutiker inklusive ett växthus, slaktare, brödbutik, kafé och allmän butik, samt en restaurang/pizzeria och bank. Ytterligare service, restauranger och affärer finns i Camporgiano, samt med marknad varje måndag förmiddag.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Filicaia, Camporgiano
Toscana

Pris:
550 000 EUR
Antal rum:
11
Boarea:
350 m2
Tomtarea:
3 500 m2
Ref.nr
CCHIT0187

Dela

Till toppen