Vackert och fint renoverad vattenkvarn till salu i Valbona

Vackert och fint renoverad vattenkvarn till salu i Valbona, som är en by i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana. Man har i huset behållit en mängd originaldetaljer från den ursprungliga kvarnen, som solida kastanjetakbjälkar och original rustika stengolv. Med stor utomhusjacuzzi, som syns på bilderna och en pergola på en rymlig stenterrass. Med vacker lummig uppväxt trädgård. Ett fantastiskt pris för allt ni får. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
Vattenkvarnen har en välkomnande öppen planlösning kök och vardagsrum, handbyggd och restaurerad av hantverkare som använder lokalt trä och inkluderar en inbyggd diskmaskin och kylskåp. Om vädret är kallt, så ger vedeldningsugnen gott om uppvärmning. Centralvärme till radiatorer finns också från gasflaskor.

På övervåningen finns två rymliga sovrum med härlig utsikt och ett badrum med separat dusch.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans stenhus, f d vattenkvarn
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 800 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Den vackra trädgården är indelad i olika områden inklusive ett picknickområde med massivt träbord och bänkar, liten damm, stor utomhusjacuzzi och pergola på stenterrass och en liten bäck som går genom tomten vid vattenkvarnen.

Externt finns det även ett täckt grovkök med frys och tvättmaskin.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Valbona är en by i provinsen Lucca, i regionen Toscana och ligger 701 m. ö.h. Valbona är en vacker, traditionell medeltida bergsby med en övre genomströmning av floden Esarulo. Under medeltiden fanns bar vattenkvarnen som betjänade det lokala området och Verucchia slott. Efter hand byggdes andra byggnader runt vattenkvarnen, tills en liten by växte upp, komplett med en liten kyrka. Idag har byn förändrats väldigt lite även om restaurering skett av de flesta hus i byn under de senaste åren, som har gett tillbaka till byn sin "vykorts" -skönhet.
Kommunikation
Lokal skidåkning (Casone) : 18 km.
Stor skidort (Abetone): 50 km.
Kusten med strand (Forte dei Marmi): 59 km.
Lucca: 61 km.
Pisa: 83 km.
Pisa flygplats: 85 km.
Närservice
Castiglione, mindre än 10 minuters bilresa bort och har en mängd lokala butiker för dagliga shoppingbehov. Den medeltida marknadsstaden Castelnuovo di Garfagnana ligger 15 minuters bilresa bort och erbjuder alla möjliga faciliteter och affäre,r samt det lokala sjukhuset och järnvägsstationen på Pisa - Lucca - Aulla tåglinje.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Valbona
Toscana

Pris:
130 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
800 m2
Ref.nr
CCHIT0437

Dela

Till toppen