Pittoreskt, traditionellt byhus uppdelad i 2 lägenheter till salu i Riolo

Pittoreskt, traditionellt byhus uppdelat i 2 separata lägenheter till salu i den medeltida bergsbyn Riolo, (478 m. ö.h.), bara 6 km norr om Bagni di Lucca. Många originella funktioner inklusive solida kastanjbalkar, terrakottagolv och andra golvplattor, öppen spis. Rinnande vatten och elektricitet (fungerar men är inte moderniserat). Att installera centralvärme skulle inte vara ett problem. Yttertaket i god kondition. Fullt beboeligt hus till ett rent fyndpris för att vara i Toscana. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea:
170 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten på bottenvåning om 110 m2 består av entréhall, stort öppet vardagsrum och kök med öppen spis och magnifik utsikt. Master bedroom som även leder sovrum nr 2. Dörr till badrummet, som också kan nås från den inre hallen. Stort sovrum, nr 3.

Övre lägenheten om 60 m2, perfekt att hyra ut , En trappa och trägrind som leder till liten uteplats, Matsal, kök och lounge, två sovrum med plats för dubbelsäng, badrum och ett litet sovrum.

Det finns också en källare om 110 m2 med vackra valv och originalbrödugn.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Byggnadsyta och liten trädgård

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn Riolo (478 m. ö.h.) tillhör kommunen Bagni di Lucca, i provinsen Lucca, i regionen Toscana. Byn Riolo ligger 2,8 kilometer långt från Bagni di Lucca.
Närservice
Den närliggande byn Pieve di Monti di Villa (2,5 km bort) har en befolkning på cirka 30 personer som bor året runt och det finns ett kafé och liten livsmedelsbutik i byn. Det finns många promenader från byn längs gamla "mulini" (mulspår). Bagni di Lucca 6 km bort har all service med restauranger, kaféer, snabbköp och butiker.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Riolo, Bagni de Lucca
Toscana

Pris:
30 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
170 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHIT0539

Dela

Till toppen