Stenlada till salu i utkanten av den vackra bergsbyn Castagnola, Lucca

Stenlada till salu i utkanten av den vackra bergsbyn Castagnola, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Fastigheten har ett superläge med fantastisk utsikt över sjön Gramolazzo (perfekt för bad, fiske och vattensporter) och det omgivande området (en väg från Castagnola leder hela vägen ner till sjön 500 meter bort. Segelregatta hålls på sjön under sommaren. Tillhörande liten trädgård 50 meter bort. Vi har samarbete med byggare specialiserade på stenhus för totalentreprenad, som även hjälper till med er bygglovsansökan, eller om ni vill göra viss renovering själva. Prisindikation för renovering fås vid kontakt med oss. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
128 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av det ursprungliga stallet om 48 m2 och ett förråd om 32 m2.. Ovanför stallet finns ett höloft om 48 m2.. Bygglov för boarea har godkänts och ladan får lov att utökas upp till 40 m3 för att kunna inreda ett badrum och centralvärmepanna.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenlada
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Tak: Plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Separat tillhörande trädgård 50 meter från stenladan.
Vatten/avlopp
Brunn, samt septiktank att anlägga.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castagnola är en by i provinsen Lucca 600 m. ö.h. och nära sjön Lago di Gramolazzo, som är 1 km2 stor. Lago di Gramolazzo ligger i Alpi Apuane regionalpark. Vid foten av parkens högsta topp, Monte Pisanino, har man en vacker panoramautsikt över sjön. Badstrand och sjön är populär att bada i. Även fiskemöjligheter, och vattensporter samt en segelregatta hålls på sjön under sommaren.
Närservice
En brödbil kommer till byn Castagnola sex gånger i veckan och en dag i veckan kommer fiskhandlaren och grönsaksodlaren med varor att köpa. Restauranger finns det i närheten av sjön. I Piazza al Serchio 5 km bort finns all service och en marknad en gång per vecka. Här finns även tågförbindelse till Pisa och Lucca.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Castagnola
Toscana

Pris:
20 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
128 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCHIT0970

Dela

Till toppen