Charmigt stenhus i Castelnouvo efterfrågade Chiantiområdet

Charmigt stenhus i Castelnouvo efterfrågade Chiantiområdet i Toscana.1-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, 2 sovrum, fullt utrustat kök samt 2 badrum. Härlig trädgård med stor stenlagd terrass. Gemensam pool i området. Omgivningarna består av oliv- och vinodlingar. Det finns parkering för 2 bilar. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
130 m2
Rumsbeskrivning
1-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, fullt utrustat kök, 2 sovrum och 2 badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt stenhus i Castelnouvo efterfrågade Chiantiområdet i Toscana.1-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, 2 sovrum, fullt utrustat kök samt 2 badrum. Härlig trädgård med stor stenlagd terrass. Gemensam pool i området. Omgivningarna består av oliv- och vinodlingar. Det finns parkering för 2 bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning
Trädgård. Gemensam pool i området.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castelnuovo Berardenga
Toscana

Pris:
720 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
130 m2
Ref.nr
CCIVAP

Dela

Till toppen