Charmig 3-rumslägenhet i renoverat lanthus i Toscana

CCharmig 3-rumslägenhet belägen i ett renoverat lanthus bestående av vardagsrum, hall, fullt utrustat kök, 2 sovrum och 2 badrum. Lägenheten är smakfullt renoverad i material och inredning. Terrass. Gemensam pool och trädgård, samt parkering. Möjlighet finns att köpa till ytterligare 60 m2 boarea. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet belägen i ett renoverat lanthus bestående av vardagsrum, hall, fullt utrustat kök, 2 sovrum och 2 badrum. Terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Charmig 3-rumslägenhet belägen i ett renoverat lanthus bestående av vardagsrum, hall, fullt utrustat kök, 2 sovrum och 2 badrum. Lägenheten är smakfullt renoverad i material och inredning. Terrass. Gemensam pool och trädgård, samt parkering. Möjlighet finns att köpa till ytterligare 60 m2 boarea.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Gemensam trädgård och pool.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Castelnuovo Berardenga
Toscana

Pris:
330 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
120 m2
Ref.nr
CCIBGG017

Dela

Till toppen