Rustikt stenhus omgiven av vingårdar i Chianti Classico

Rustikt stenhus omgiven av vingårdar i Chianti Classico. Stort lanthus från 1300-talet, renoverat år 2007, där boninghuset består av hall, vardagsrum, matplats, 3 sovrum, fullt utrustat kök samt 3 badrum. Det finns även 85 m2 vind som går att inreda. På marken finns även en lada på 20 m2 som kan renoveras. På tomten finns även en egen brunn, samt en stor stenugn. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
357 m2
Rumsbeskrivning
Stort lanthus där boninghuset består av hall, vardagsrum, fullt utrustat kök, matplats, 3 sovrum, samt 3 badrum. Det finns även 85 m2 vind som går att inreda.
Kök
Fullt utrustat kök
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Byggnadsår
1300
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt stenhus omgiven av vingårdar i Chianti Classico. Stort lanthus från 1300-talet, renoverat år 2007, där boninghuset består av hall, vardagsrum, matplats, 3 sovrum, fullt utrustat kök samt 3 badrum. Det finns även 85 m2 vind som går att inreda. På marken finns även en lada på 20 m2 som kan renoveras. På tomten finns även en egen brunn, samt en stor stenugn.

Övriga byggnader

Lada på 20 m2 för renovering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 30000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp. Egen fungerande brunn finns på marken.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Gaiole in Chianti är en kommun i provinsen Siena i regionen Toscana, som ligger cirka 40 kilometer sydost om Florens och ca 15 kilometer nordost om Siena. Forbes har orten som nummer ett i sin lista över "Europas mest idylliska ställen att leva i."

Varje år i mars hålls en professionell cykeltävling, känd som Strade Bianche, med hänvisning till de vita grusvägarna i Sienna-regionen. I oktober är det ett offentligt evenemang, med många av samma vägar, för vintagecykelentusiaster som kallas L'Eroica. Detta startar och avslutar i Gaiole inklusive en hel vecka med festligheter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Gaiole in Chianti
Toscana

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
357 m2
Tomtarea:
30000 m2
Ref.nr
CCIMLG01

Dela

Till toppen