3-rumslägenhet i Gavorano med enastående havsutsikt

3-rumslägenhet i Gavorano i provinsen Grosetto i Toscana bestående av hall, vardagsrum, fullt utrustat kök, hall, två sovrum och ett badrum. Lägenheten har balkong med en enastående havsutsikt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av hal, vardagsrum, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum. Lägenheten har balkong med en enastående havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 5, hiss finns ej
Allmänt
3-rumslägenhet i Gavorano i provinsen Grosetto i Toscana bestående av hall, vardagsrum, fullt utrustat kök, hall, två sovrum och ett badrum. Lägenheten har balkong med en enastående havsutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Eventuell samfällighetsavgift på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Gavorrano är en liten by i södra Toscana som ligger på en kulle eller snarare uppe på en bergssida. Den ligger utanför turiststråken, är litet avsomnad och nöjeslivet består mest av "gubbarna" på torget. Nedanför byn utbreder sig en slätt som slutar vid Medelhavet och den närmaste staden Follonica. Uppe från byn ser man havet, Elba och vid siktigt väder även Corsica. Skymd bakom ett berg ligger ön Montechristo.

I Gavorrano har man tidigare främst livnärt sig på den nu nedlagda gruvan. Därför finns här ett radikalt förflutet som idag främst märks genom att kommunen inte är något av Berlusconis starkare fästen.
Kommunikation
Med bil tar man sig ner till de vidsträckta badstränderna på 15 minuter och till den närmsta golfbanan på högst 10 minuter. Det tar ca 1 timme och en kvart till Pisa (ca 11 mil), 45 minuter - 1,5 timma till Siena (9 mil) beroende på trafiksituation och vägval, ca två timmar till Florens (20 mil) och 2 -3 timmar till Rom (20 mil).
Närservice
Trots det stillsamma livet finns här två barer, ett café och tre restauranger. Det finns en liten livsmedelsaffär, två små delikattesaffärer, en brödbil som körs av den lokale konstnären Leonardo, ett konditori, tobaksaffär, apotek, bank och post i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Gavorrano
Toscana

Pris:
139 500 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Ref.nr
CICRWI017

Dela

Till toppen