Organisk bondgård med 14 hektar mark och 110 olivträd

Organisk bondgård med 14 hektar mark och 110 olivträd. På kort avstånd från närmaste stad, på landsbygden kring Castiglione d'Orcia, finner vi denna lilla ekologiska gård om cirka 14 hektar med 110 olivträd och mangårdsbyggnad i sten att renovera om 133 m2. Platsen är fantastisk och domineras av Val d'Orcia. Byggnaden behöver ingen energicertifiering. Kontakta oss för att köpa olivodling i Toscana. Vi har ett stort utbud av vingårdar, olivodlingar, tomter, hus och lägenheter i hela Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Organisk bondgård med 14 hektar mark och 110 olivträd. På kort avstånd från närmaste stad, på landsbygden kring Castiglione d'Orcia, finner vi denna lilla ekologiska gård om cirka 14 hektar med 110 olivträd och mangårdsbyggnad i sten att renovera om 133 m2. Platsen är fantastisk och domineras av Val d'Orcia. Byggnaden behöver ingen energicertifiering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 140000 m2
Typ: Mark och olivodling
Tomtbeskrivning
14 hektar mark, med 110 olivträd.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Campiglia d'Orcia är en by och fraktion av kommunen Castiglione d'Orcia, i provinsen Siena, i Toscana. Byn Campiglia d'Orcia är belägen på en kalkstensplatå (810 m.ö.h.) med utsikt över Poggio Zoccolino (1 035 m.ö.h.), en av topparna i Monte Amiatamassivet och endast tre kilometer från staden Bagni San Filippo och dess termiska vatten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Campiglia d'Orcia
Toscana

Pris:
360 000 EUR
Boarea:
133 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
140000 m2
Ref.nr
CCIVDC50

Dela

Till toppen