Bondgård med stor olivodling utanför Castelnuovo Berardenga

Bondgård med stor olivodling utanför Castelnuovo Berardenga i provinsen Siena, Toscana. Platsen där denna fastighet är belägen är magisk, den förmedlar en extra energi och har en rik historia. Faktum är att det i antiken var en etruskisk plats, men i början av medeltiden var det en fästning där Guelphs och Ghibellines kämpade mot varandra. Idag är det en bondgård med 7 hektar mark (och om du vill att du kan köpa till mer mark), med boarea och biarea om totalt ca. 850 m2 (varav 11 sovrum och 7 badrum), omgiven av 1 000 olivträd och en pool. Delvis renoverat boningshus, vilken är beboelig, men det finns flera renoveringsarbeten att utföra. Kontakta oss för att köpa olivodling i Toscana. Vi har ett stort utbud av vingårdar, olivodlingar, tomter, hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
13 rum varav 11 sovrum
Boarea + Biarea
650 m2 + 200 m2
Rumsbeskrivning
Stort boningshus bestående av entré och lounge, prefekt för gårdsbutik och provsmakning av olivoljor, vardagsrum och matsal, kontor, 11 sovrum och 7 badrum.

Annex med lager och produktionsutrustning för framställning av olivolja.
Kök
Stort lantkök.
Badrum
Sju badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Bondgård med stor olivodling utanför Castelnuovo Berardenga i provinsen Siena, Toscana. Platsen där denna fastighet är belägen är magisk, den förmedlar en extra energi och har en rik historia. Faktum är att det i antiken var en etruskisk plats, men i början av medeltiden var det en fästning där Guelphs och Ghibellines kämpade mot varandra. Idag är det en bondgård med 7 hektar mark (och om du vill att du kan köpa till mer mark), med boarea och biarea om totalt ca. 850 m2 (varav 11 sovrum och 7 badrum), omgiven av 1 000 olivträd och en pool. Delvis renoverat boningshus, vilken är beboelig, men det finns flera renoveringsarbeten att utföra.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 70000 m2
Typ: Trädgård, pool, mark och olivodling
Tomtbeskrivning
7 hektar mark, med möjlighet att köpa till mark, 1 000 olivträd och en stor pool.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castelnuovo Berardenga
Toscana

Pris:
1 300 000 EUR
Antal rum:
13
Boarea:
650 m2
Biarea:
200 m2
Tomtarea:
70000 m2
Ref.nr
CCIGRI45

Dela

Till toppen