3-rums marklägenhet i "Podere Querceto" - 4% nettointäkt/år

Fantastiskt 3-rums marklägenhet med panoramautsikt över Pienza. Denna magnifika lägenhet ligger på bottenvåningen i det nya området "Podere Querceto" bara 3 km från Pienza. Lägenheten har en stor privat trädgård om ca. 130 m2. Lägenheten erbjuder en utmärkt utsikt över landsbygden i Toscana, som omger fastigheten och har utsikt över Pienza. Lägenheten är ca. 60 m2. Lägenheten har ingen granne på toppen. Två parkeringsplatser ingår. Komplexet har ett gemensamt trädgårds- och solcellssystem och en miljövänlig pool. Hög finish och med de finaste toskanska hantverksmaterialen som Florentine cottogolv och florentinsk cotto i taket med kastanjetakbjälkar. Energiklass A +. Möjligt att ansluta sig till uthyrningsprogram som ger 4% årlig nettointäkt på inköpspriset.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum är uppdelat med plats för ett kök om 23,32 m2, två sovrum och ett badrum. Lägenheten har en fin terrass om 20,72 m2 som leder till trädgården och en pergola.

Möbelpaket inkl. inrett kök finns att köpa till.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 1, hiss finns ej
Allmänt
Fantastiskt 3-rums marklägenhet med panoramautsikt över Pienza.
Denna magnifika lägenhet ligger på bottenvåningen i det nya området "Podere Querceto" bara 3 km från Pienza. Lägenheten har en stor privat trädgård om ca. 130 m2. Lägenheten erbjuder en utmärkt utsikt över landsbygden i Toscana, som omger fastigheten och har utsikt över Pienza. Lägenheten är ca. 70 m2. Lägenheten har ingen granne på toppen. Två parkeringsplatser ingår. Komplexet har ett gemensamt trädgårds- och solcellssystem och en miljövänlig pool.
Hög finish och med de finaste toskanska hantverksmaterialen som Florentine cottogolv och florentinsk cotto i taket med kastanjetakbjälkar. Energiklass A +. Möjligt att ansluta sig till uthyrningsprogram som ger 4% årlig nettointäkt på inköpspriset.

Ansluten bank ger upp till 75% av köpeskillingen i lån med en ränta idag på mellan 2,25% till 2,70%.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plans lanthus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
227a

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Möjligt att ansluta lägenheten till ett uthyrningsprogram som ger 4% årlig nettointäkt på inköpspriset. Uthyrningsperioden är på 9 år.

Under förutsättning att man inte använder lägenheten under perioden april till oktober. Under den perioden kommer lägenheten att marknadsföras till de mest prestigefyllda researrangörerna för att garantera hög kvalitet
på kunder. Du kommer att få avkastningen även om lägenheten skulle vara ledig för hela perioden.

Två veckor per år utanför perioden april till oktober kan du använda lägenheten för eget bruk i uthyrningsprogrammet.

Om du bestämmer sig för att bo själv i lägenheten under perioden april-oktober eller i andra perioder kommer att vara möjligt att komma överens om en lägre årlig nettointäkt. Det är också möjligt att komma överens om en ny uthyrningsperiod efter första perioden på 9 år.

Kostnader (inklusive samfällighetsavgift, rengöring, tvätt och skötsel) kommer att inkluderas i uthyrningsprogrammet, så den fastställda nettointäkter är efter avdragna kostnader.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pienza är en kommun och medeltida stad med 2 231 invånare i provinsen Siena, i regionen Toscana. Den mest kända platsen i kommunen är det pittoreska Val d'Orcia. Både Val d'Orcia och staden Pienzas historiska centrum har fått världsarvsstatus.

Pienza hette ursprungligen Corsignano och var en liten by utan någon nämnvärd betydelse då påven och renässanshumanisten Pius II (född år 1405 som Aenas Silvius Piccolomini i staden) efter att han blivit vald till påve och som år 1458 lät bygga om staden enligt en idealistisk stadsplanering. Staden bytte år 1462 namn till sitt nuvarande namn och är sen dess ett tydligt exempel på den tidiga renässansarkitekturen känd som "Quattrocento".

Pius lät i sin helhet återställa den förfallna samlingen av hus och gav den florentinska arkitekten Bernardo Rossellino uppdraget att återuppbygga staden som ett humanistiskt ideal med ett urbant centrum kring en piazza med en katedral mitt emot Palazzo communale. Rossellino skapade också Palazzo Piccolomini sammanlänkat med Palazzo Borgia framför torget.
Kommunikation
3 km till Pienza.
60 km till Siena.
130 km till Florens internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Pienza
Toscana

Pris:
293 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CCHIIP227

Dela

Till toppen