Vackert typiskt toskanskt hus på vackra halvön Monte Argentario

Vackert typiskt toskanskt hus i en av de vackraste hörnen av den toskanska kusten, Monte Argentario i provinsen Grosseto i Toscana, nära en liten typisk badort. Villan erbjuder en romantisk atmosfär och mysiga utrymmen inne och ute. Med fin havsutsikt från villan. Boarean om ca. 250 m2 är fördelade på två våningar och består av ett stort och ljust vardagsrum, rustikt fullt utrustat lantkök, ett sovrum och ett badrum på bottenvåningen och tre sovrum med tre badrum på övervåningen. Även en stor konstnärsateljé i huset. Ombyggnaden av villan har skett med stor hänsyn till husets unika karaktär, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Fastigheten ligger med ett mycket bra läge, nära till stranden och till kustorten. Tomten består av en stor trädgård med utsikt över havet, en pool och och stor carport. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
250 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Boarean om ca. 250 m2 är fördelade på två våningar och består av ett stort och ljust vardagsrum, rustikt fullt utrustat lantkök, ett sovrum och ett badrum på bottenvåningen och tre sovrum med tre badrum på övervåningen. Även en stor konstnärsateljé i huset.
Kök
Rustikt rymligt lantkök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert typiskt toskanskt hus i en av de vackraste hörnen av den toskanska kusten, Monte Argentario i provinsen Grosseto i Toscana, nära en liten typisk badort. Villan erbjuder en romantisk atmosfär och mysiga utrymmen inne och ute. Med fin havsutsikt från villan. Boarean om ca. 250 m2 är fördelade på två våningar och består av ett stort och ljust vardagsrum, rustikt fullt utrustat lantkök, ett sovrum och ett badrum på bottenvåningen och tre sovrum med tre badrum på övervåningen. Även en stor konstnärsateljé i huset. Ombyggnaden av villan har skett med stor hänsyn till husets unika karaktär, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Fastigheten ligger med ett mycket bra läge, nära till stranden och till kustorten. Tomten består av en stor trädgård med utsikt över havet, en pool och stor carport.

Övriga byggnader

Stor carport.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Tomten består av en stor trädgård med utsikt över havet och en pool.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monte Argentario är en kommun och en halvö i provinsen Grosseto i regionen Toscana, ca 150 km söder om Florens och ca 35 km söder om Grosseto. Halvön är förbunden med fastlandet med tre områden mark som bildar två laguner, Laguna di Ponente på västra sidan och Laguna di Levante på östra sidan av den mellersta bukten. De två huvudsakliga orterna på Monte Argentario är Porto Santo Stefano, huvudort mot norr och Porto Ercole i söder.

Panoramavägen Strada Panoramica startar i Porto Santo Stefano och bjuder på en fantastisk utsikt över kusten och den toskanska skärgården.

Monte Argentario gränsar till kommunen Orbetello.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Monte Argentario
Toscana

Pris:
1 970 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
250 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCICPNV01

Dela

Till toppen