Vacker toskansk villa bara några få minuter från Siena

Vacker toskansk villa bara några få minuter från Siena, med ett vackert läge. Denna vackra villa är renoverad med material av hög kvalitet och planerad av en stor toskansk arkitekt. Utanför finns en hektar muromgärdad tomt med trädgård med bl.a. rosor, körsbärsträd och ca 100 olivträd. Från trädgården kan du njuta av en underbar utsikt över Siena. Boarea om ca 200 m2, består av ett rymligt vardagsrum med designad öppen spis, en matsal och kök med tillgång till källaren; de ursprungliga trapporna, som leder till övervåningen, med tre sovrum och två badrum. I annexet finns ett ljust vardagsrum, kök, ett sovrum och ett badrum. Det finns också ett ytterligare orenoverat annex som kan omvandlas till en liten privat lägenhet och består för närvarande av ett stort rum och ett stort garage. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
260 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om ca 200 m2, består av ett rymligt vardagsrum med designad öppen spis, en matsal och kök med tillgång till källaren; de ursprungliga trapporna, som leder till övervåningen, med tre sovrum och två badrum. I annexet finns ett ljust vardagsrum, kök, ett sovrum och ett badrum. Det finns också ett ytterligare orenoverat annex som kan omvandlas till en liten privat lägenhet och består för närvarande av ett stort rum och ett stort garage.
Kök
Rustikt rymligt lantkök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare och två annex
Uppvärmning
Gas och öppna spisar
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker toskansk villa bara några få minuter från Siena, med ett vackert läge. Denna vackra villa är renoverad med material av hög kvalitet och planerad av en stor toskansk arkitekt. Utanför finns en hektar muromgärdad tomt med trädgård med bl.a. rosor, körsbärsträd och ca 100 olivträd. Från trädgården kan du njuta av en underbar utsikt över Siena. Boarea om ca 200 m2, består av ett rymligt vardagsrum med designad öppen spis, en matsal och kök med tillgång till källaren; de ursprungliga trapporna, som leder till övervåningen, med tre sovrum och två badrum. I annexet finns ett ljust vardagsrum, kök, ett sovrum och ett badrum. Det finns också ett ytterligare orenoverat annex som kan omvandlas till en liten privat lägenhet och består för närvarande av ett stort rum och ett stort garage.

Övriga byggnader

Stort garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10000 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
En hektar muromgärdad tomt med trädgård med bl.a. rosor, körsbärsträd och ca 100 olivträd. Från trädgården kan du njuta av en underbar utsikt över Siena.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Siena (latin Sena Julia) är en stad i provinsen Siena och regionen Toscana. Känd bland annat för "Palio", en hästkapplöpning som hålls två gånger per år (2 juli och 16 augusti) på det snäckformade torget "Piazza del Campo" mitt i staden, men staden är också berömd för sin historia och för sina många konstskatter. Staden är ett ärkebiskopssäte och provinshuvustad för provinsen Siena.

1995 sattes Sienas historiska centrum upp på Unescos världsarvslista.

Siena är belägen i en kuperad, naturskön trakt 48 km söder om Florens. Staden är omgiven av en mycket lång mur med citadell och nio portar, som ligger oregelbundet på tre med varandra förenade åsar och består naturligen av tre stadsdelar: Terzo di Città i sydväst, Terzo di Santo Martino i sydöst och Terzo di Camollia i norr. Gatorna är smala, krokiga och backiga, omgivna av många vackra palats, torg och kyrkor, och Siena är näst Rom, Florens och Venedig den främsta staden i Italien i fråga om konstverk under den senare medeltiden (1200-1500-talen), då Siena lär ha haft 100 000 invånare och tävlade med Florens i rikedom och konstintresse.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Siena
Toscana

Pris:
1 800 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
260 m2
Biarea:
60 m2
Tomtarea:
10000 m2
Ref.nr
CCICVCS01

Dela

Till toppen