Biodynamisk vingård med vin- och olivodlingar på totalt 10 hektar

Biodynamisk vingård med vin- och olivodlingar på en tomt om 10 hektar utanför Casciana Terme i provinsen Pisa,. Lätt tillgänglig från motorvägen Pisa - Florens. Ca. 5 hektar vinodlingar, varav 2 hektar Chianti DOCG, 300 olivträd på 2 hektar och 2 hektar betesmark och 1 hektar åkermark. Produktionen är certifierad av en ledande certifieringsmyndighet inom biodynamiskt jordbruk. Fastigheten har en panoramisk och dominerande ställning. Huset har 2 våningar, som består av 2 lägenheter och källare, verktyg / olja / vin, centralvärme, om totalt 400 m2. Annex om 70 m2. Företaget säljer fastigheten med all utrustning för produktion av vin och olivolja och inklusive tre traktorer. Regnvattenåtervinningssystem. Kontakta oss för att köpa vingård i Toscana. Vi har ett stort utbud av vingårdar, hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
400 m2 + 70 m2
Rumsbeskrivning
De två lägenheterna på vardera våningsplan består av vardera: Entré och hall, fullt utrustat lantkök, matsal, vardagsrum, fyra sovrum, tre badrum och förråd.
Kök
Två lantkök. Ett i vardera lägenhet.
Badrum
Sex badrum. Tre i vardera lägenhet.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Biodynamisk vingård med vin- och olivodlingar på en tomt om 10 hektar utanför Casciana Terme i provinsen Pisa,. Lätt tillgänglig från motorvägen Pisa - Florens. Ca. 5 hektar vinodlingar, varav 2 hektar Chianti DOCG, 300 olivträd på 2 hektar och 2 hektar betesmark och 1 hektar åkermark. Produktionen är certifierad av en ledande certifieringsmyndighet inom biodynamiskt jordbruk. Fastigheten har en panoramisk och dominerande ställning. Huset har 2 våningar, som består av 2 lägenheter och källare, verktyg / olja / vin, centralvärme, om totalt 400 m2. Annex om 70 m2. Företaget säljer fastigheten med all utrustning för produktion av vin och olivolja och inklusive tre traktorer. Regnvattenåtervinningssystem. .

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100000 m2
Typ: Trädgård och vinodlingar
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Casciana Terme (Latin Castrum ad Aquas, Balneum ad Aquas) är en stad på 2 500 invånare i kommunen Casciana Terme Lari, i provinsen Pisa.

Namnet Casciana härstammar från det latinska namnet Cassius, med betydelsen av "Cassio's land", men platsen nämns först med namnet Acqui i slutet av 1800-talet med hänvisning till de termiska egenskaperna på platsen. Byn kallades Bagni di Casciana, med hänvisning till centrum av Casciana, fram till år 1956 när orten antog sitt nuvarande namn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Gård/Jordbr/Skog

Casciana Terme
Toscana

Pris:
1 490 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
400 m2
Biarea:
70 m2
Sovrum:
6
Tomtarea:
100000 m2
Ref.nr
CCHITM405

Dela

Till toppen