Rymlig 3-plansvilla med källarplan byggd i klassisk stil

Rymlig 3-plansvilla med källarplan i utanför Castelnuovo Berardenga i Chiantiområdet i Toscana, byggd i klassisk stil under 1960-talet med en tomt om 1 690 m2 med lummig uppväxt trädgård. Rummen är ljusa och rymliga. Boarean är ca 250 m2 och sträcker över tre våningar, på bottenvåningarna finns ett vardagsrum med öppen spis och en andra kök, en stor källare, med flera rum och access till garaget. På andra våningen finns det stora köket, vardagsrum, matsal, fyra sovrum och två badrum. På tredje våningen hittar vi ett ljust rum med stora fönster och utsikt över de omgivande vingårdarna. Det är möjligt att utöka antal rum och bygga ett badrum. Trädgården omger huset och består av rosenbuskar, jasmin och träd. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
250 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Boarean är ca 250 m2 och sträcker över tre våningar, på bottenvåningarna finns ett vardagsrum med öppen spis och ett andra kök, en stor källare, med flera rum och access till garaget. På andra våningen finns det stora köket, vardagsrum, matsal, fyra sovrum och två badrum. På tredje våningen hittar vi ett ljust rum med stora fönster och utsikt över de omgivande vingårdarna. Det är möjligt att utöka antal rum och bygga ett extra badrum.
Kök
Två lantkök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymlig 3-plansvilla med källarplan i utanför Castelnuovo Berardenga i Chiantiområdet i Toscana, byggd i klassisk stil under 1960-talet med en tomt om 1 690 m2 med lummig uppväxt trädgård. Rummen är ljusa och rymliga. Boarean är ca 250 m2 och sträcker över tre våningar, på bottenvåningarna finns ett vardagsrum med öppen spis och ett andra kök, en stor källare, med flera rum och access till garaget. På andra våningen finns det stora köket, vardagsrum, matsal, fyra sovrum och två badrum. På tredje våningen hittar vi ett ljust rum med stora fönster och utsikt över de omgivande vingårdarna. Det är möjligt att utöka antal rum och bygga ett extra badrum. Trädgården omger huset och består av rosenbuskar, jasmin och träd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1500 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castelnuovo Berardenga
Toscana

Pris:
500 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
250 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
1500 m2
Ref.nr
CCICVSG01

Dela

Till toppen