Rustikt renoverat parhus i 2 plan med 3 hektar vin- och olivodlingar

Rustikt renoverat parhus i 2 plan, del av ett rustikt lanthus i typisk toskansk stil med två separata lägenheter i vardera våningsplan med en total boarea om 230 m2. Lägenheten på bottenvåningen består av ett stort vardagsrum med tegelvalvstak och öppen spis, kök och som gränsar till en mycket vacker yttre loggia om 32 m2, ett badrum och ett sovrum med dörr till trädgården; på baksidan av byggnaden har vi en vinkällare om 17,89 m2. På övervåningen, som nås genom karakteristiska yttre stentrappor, en annan lägenhet med stort vardagsrum och öppen spis, ett badrum, kök och tre sovrum, en av dessa har en terrass om 16,24 m2. Hela byggnaden, speglar den toskanska stil med kloka omstruktureringar och återvunnet material. Utanför en lada helt i tegel om 50 m2 och med takhöjd på 4,80 m och anslutning till denna, en loggia om 47 m2. Ett annex om 30 m2 med en vacker yttre vinstocksspaljé och med en "Forno", vedeldad ugn. Tomt om tre hektar mark med träd, vinfält och olivlund. Med egen mindre vin- och olivproduktion. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan med vinkällare och annex
Uppvärmning
Gas
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt renoverat parhus i 2 plan, del av ett rustikt lanthus i typisk toskansk stil med två separata lägenheter i vardera våningsplan med en total boarea om 230 m2. Lägenheten på bottenvåningen består av ett stort vardagsrum med tegelvalvstak och öppen spis, kök och som gränsar till en mycket vacker yttre loggia om 32 m2, ett badrum och ett sovrum med dörr till trädgården; på baksidan av byggnaden har vi en vinkällare om 17,89 m2. På övervåningen, som nås genom karakteristiska yttre stentrappor, en annan lägenhet med stort vardagsrum och öppen spis, ett badrum, kök och tre sovrum, en av dessa har en terrass om 16,24 m2. Hela byggnaden, speglar den toskanska stil med kloka omstruktureringar och återvunnet material. Utanför en lada helt i tegel om 50 m2 och med takhöjd på 4,80 m och anslutning till denna, en loggia om 47 m2. Ett annex om 30 m2 med en vacker yttre vinstocksspaljé och med en "Forno", vedeldad ugn. Tomt om tre hektar mark med träd, vinfält och olivlund. Med egen mindre vin- och olivproduktion.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 30000 m2
Typ: Trädgård, vin- och olivodlingar
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Palaia är en medeltida by där det finns restaurang, bar, postkontor, bank, livsmedelsaffär m.m.
Kommunikation
Palaia: 3 km.
Pontedera: 17 km.
Pisa flygplats 43 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Palaia
Toscana

Pris:
550 000 EUR
Tomtarea:
30000 m2
Ref.nr
CHITMCL01

Dela

Till toppen