Etagevåning 3:a på Via di Camaldoli, Florens - helrenoverad år 2011

Etagevåning 3:a på Via di Camaldoli, Florens. Belägen mellan Piazza Tasso och Piazza dei Nerli, med en 10-minuters promenad från de viktigaste monumenten i staden Florens. Boarea om 100 m2 på våning 2 och 3. På våning 2 entré, vardagsrum, kök och matsal, samt badrum och mezzanin med två balkonger, som nås genom en tegeltrappa och med idag stort sovrum och en gästtoalett. Lägenheten säljs med möbler. Möjligt köpa till ett garage om 18 m2 i bottenplan för 83 000 Euro. Den omgivande miljön kännetecknas av vackra St Frediano stadsdel med 300 meter till Piazza del Carmine. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea + Biarea
100 m2 + 12 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om 100 m2 på våning 2 och 3. På våning 2 entré, vardagsrum, kök och matsal, samt badrum och mezzanin med två balkonger, som nås genom en tegeltrappa och med idag stort sovrum och en gästtoalett. Lägenheten säljs med möbler.

Möjligt inrda med ytterligare ett sovrum i vardagsrumsdelen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Etagevåning 3:a på Via di Camaldoli, Florens. Belägen mellan Piazza Tasso och Piazza dei Nerli, med en 10-minuters promenad från de viktigaste monumenten i staden Florens. Boarea om 100 m2 på våning 2 och 3. På våning 2 entré, vardagsrum, kök och matsal, samt badrum och mezzanin med två balkonger, som nås genom en tegeltrappa och med idag stort sovrum och en gästtoalett. Lägenheten säljs med möbler. Möjligt köpa till ett garage om 18 m2 i bottenplan för 83 000 Euro. Den omgivande miljön kännetecknas av vackra St Frediano stadsdel med 300 meter till Piazza del Carmine.

Byggnaden och lägenheten har återställts i alla dess delar för fem år sedan och är i mycket gott skick, både i trapphuset och i lägenheten där det använts material av hög kvalitet. Lägenheten har A/C.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Två dedikerade parkeringsplatser på gemensamma parkeringen, gemensam pool (upplyst pool) och stort privat förråd om 6 m2 med utsikt mot poolen.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Mitt i hjärtat av Toscana ligger regionens största stad Florens och som även är provinshuvudstad för provinsen Florens, med magnifik arkitektur, fascinerande sevärdheter och konstskatter från renässansen. Föga förvånande har UNESCO skyddat staden som ett kulturellt världsarv.

Genom århundraden, generation efter generation, har framstående konstnärer och skulptörer ackumulerat ett rikt arv av monument, kyrkor och palats. Här uppfanns opera. Florens är en fantastisk plats att bo och samtidigt utmärkt som nav för dagsturer till Pisa, Lucca, San Gimignano, Siena och den toskanska landsbygden.
Kommunikation
Till Ponte Vecchio: 1 300 m.
Till domen: 1 500 m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Via di Camaldoli, Florens
Toscana

Pris:
560 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
100 m2
Biarea:
12 m2
Ref.nr
CIFVA4042

Dela

Till toppen