Charmigt renoverat rustikt stenhus med separat renoverat gästhus

Charmigt renoverat rustikt stenhus med ett separat renoverat gästhus i sten bara några kilometer norr om Castelnuovo Berardenga i Chianti. Från huset och tomten har man en magnifik panoramautsikt över Chiantiområdet och bort till Monte Amiata. Huvudbyggnaden om ca 120 m2 boarea består av på bottenvåningen vardagsrum, kök med matplats, en toalett och ett förråd under trappan. På övervåningen finns två sovrum och ett stort badrum. Det finns möjlighet att installera en andra badrum, alla anslutningar är framdragna. Huset värms av en gasvärmare med kommunalt gasnät och med en braskamin i vardagsrummet. Fönstren i huvudbyggnaden har termisk glas och alla 4 utgångar till trädgården har vackra glasdörrar. Gästhuset om ca 45 m2 består av ett vardagsrum och sovrum med högt i tak, ett pentry med gasspis, ugn och diskmaskin och ett badrum. Absolut tyst beläget utanför en liten by nära Castelnuovo Berardenga. I trädgården finns också en liten pool (4 m x 8 m, 1,25 m djup) med vinterskydd. Poolpump och poolrengöringsrobot, 2 carportar, trädgårdsskjul, liten köksträdgård, olika terrasser, veranda, utemöbler, (en del av försäljningen), Internet, telefon, satellitTV-system. Mycket bra pris för denna fastighet belägen i eftertraktade Chianti i Toscana. Kontakta oss för att köpa hus i Chianti och i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
165 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden om ca 120 m2 boarea består av på bottenvåningen vardagsrum, kök med matplats, en toalett och ett förråd under trappan. På övervåningen finns två sovrum och ett stort badrum. Det finns möjlighet att installera en andra badrum, alla anslutningar är framdragna. Huset värms av en gasvärmare med kommunalt gasnät och med en braskamin i vardagsrummet. Fönstren i huvudbyggnaden har termisk glas och alla 4 utgångar till trädgården har vackra glasdörrar. Gästhuset om ca 45 m2 består av ett vardagsrum och sovrum med högt i tak, ett pentry med gasspis, ugn och diskmaskin och ett badrum.
Kök
Två fullt utrustade kök i vardera hus.
Badrum
Två badrum och med möjlighet till ett ytterligare badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med gästhus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt renoverat rustikt stenhus med ett separat renoverat gästhus i sten bara några kilometer norr om Castelnuovo Berardenga i Chianti. Från huset och tomten har man en magnifik panoramautsikt över Chiantiområdet och bort till Monte Amiata. Huvudbyggnaden om ca 120 m2 boarea består av på bottenvåningen vardagsrum, kök med matplats, en toalett och ett förråd under trappan. På övervåningen finns två sovrum och ett stort badrum. Det finns möjlighet att installera en andra badrum, alla anslutningar är framdragna. Huset värms av en gasvärmare med kommunalt gasnät och med en braskamin i vardagsrummet. Fönstren i huvudbyggnaden har termisk glas och alla 4 utgångar till trädgården har vackra glasdörrar. Gästhuset om ca 45 m2 består av ett vardagsrum och sovrum med högt i tak, ett pentry med gasspis, ugn och diskmaskin och ett badrum. Absolut tyst beläget utanför en liten by nära Castelnuovo Berardenga. I trädgården finns också en liten pool (4 m x 8 m, 1,25 m djup) med vinterskydd. Poolpump och poolrengöringsrobot, 2 carportar, trädgårdsskjul, liten köksträdgård, olika terrasser, veranda, utemöbler, (en del av försäljningen), Internet, telefon, satellitTV-system. Mycket bra pris för denna fastighet belägen i eftertraktade Chianti i Toscana.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Typ: Trädgård, pool och terrasser
Tomtbeskrivning
I trädgården finns också en liten pool (4 m x 8 m, 1,25 m djup) med vinterskydd. Poolpump och poolrengöringsrobot, 2 carportar, trädgårdsskjul, liten köksträdgård, olika terrasser, veranda, utemöbler, (en del av försäljningen).
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Rosennano, Siena
Toscana

Pris:
530 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
165 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCSHISCB

Dela

Till toppen