Härligt rustikt totalrenoverat stenhus i San Gusmé, Chianti

Härligt rustikt totalrenoverat stenhus i San Gusmé i provinsen Siena i eftertraktade Chianti, Toscana med två separata lägenheter i de tre våningsplanen och båda lägenheterna med en sofistikerad, rustik och elegant inredningsstil. Huset består av på övre våningen en etagelägenhet om ca 200 m2 med en vacker privat stor entré och hall med öppen spis som leder till köket till höger och vardagsrummet till vänster. Golven är med vackra ljusa klinkerplattor som ger ännu mer ljus till den ljusa miljön. Från vardagsrummet leder en trappa upp till tredje våningen med tre sovrum och ett stort badrum. Master bedroom har också ett bekvämt omklädningsrum. Med en stege når man den breda vindsutrymmet för lagring. Ett andra badrum kan enkelt byggas och det finns redan vatten- och avloppsanslutningar framdragna. På bottenvåningen finns en andra stor lägenhet med vardagsrum och matsal, samt kök, ett sovrum med badrum till höger. Till vänster är en stor öppen yta som kan användas som ett vardagsrum eller som ett extra sovrum med ett andra badrum. Utanför finns en rymlig innergård om ca 70 m2 med en täckt loggia. Perfekt att hyra ut en av de två lägenheterna och få en extrainkomst. Trädgård om 2 000 m2 möjlig att köpa till. Kontakta oss för att köpa hus i Chianti och i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
350 m2 + 80 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av på övre våningen en etagelägenhet om ca 200 m2 med en vacker privat stor entré och hall med öppen spis som leder till köket till höger och vardagsrummet till vänster. Golven är med vackra ljusa klinkerplattor som ger ännu mer ljus till den ljusa miljön. Från vardagsrummet leder en trappa upp till tredje våningen med tre sovrum och ett stort badrum. Master bedroom har också ett bekvämt omklädningsrum. Med en stege når man den breda vindsutrymmet för lagring. Ett andra badrum kan enkelt byggas och det finns redan vatten- och avloppsanslutningar framdragna.

På bottenvåningen finns en andra stor lägenhet med vardagsrum och matsal, samt kök, ett sovrum med badrum till höger. Till vänster är en stor öppen yta som kan användas som ett vardagsrum eller som ett extra sovrum med ett andra badrum.
Kök
Två fullt utrustade kök i vardera lägenhet.
Badrum
Två badrum och med möjlighet till två ytterligare badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Härligt rustikt totalrenoverat stenhus i San Gusmé i provinsen Siena i eftertraktade Chianti, Toscana med två separata lägenheter i de tre våningsplanen och båda lägenheterna med en sofistikerad, rustik och elegant inredningsstil. Huset består av på övre våningen en etagelägenhet om ca 200 m2 med en vacker privat stor entré och hall med öppen spis som leder till köket till höger och vardagsrummet till vänster. Golven är med vackra ljusa klinkerplattor som ger ännu mer ljus till den ljusa miljön. Från vardagsrummet leder en trappa upp till tredje våningen med tre sovrum och ett stort badrum. Master bedroom har också ett bekvämt omklädningsrum. Med en stege når man den breda vindsutrymmet för lagring. Ett andra badrum kan enkelt byggas och det finns redan vatten- och avloppsanslutningar framdragna. På bottenvåningen finns en andra stor lägenhet med vardagsrum och matsal, samt kök, ett sovrum med badrum till höger. Till vänster är en stor öppen yta som kan användas som ett vardagsrum eller som ett extra sovrum med ett andra badrum. Utanför finns en rymlig innergård om ca 70 m2 med en täckt loggia. Perfekt att hyra ut en av de två lägenheterna och få en extrainkomst. Trädgård om 2 000 m2 möjlig att köpa till.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Typ: Innergård och trädgård
Tomtbeskrivning
Utanför finns en rymlig innergård om ca 70 m2 med en täckt loggia. Fins möjlighet att köpa till en vacker anlagd trädgård om 2000 m2, fristående från huset.

Denna trädgård är privat, men med "servitù di passaggio", d v s att en annan ägare har rätt att passera genom porten för att nå sin fastighet.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
San Gusmé är en liten muromgärdad by som ligger några kilometer från Castelnuovo Berardenga. Beläget på toppen av en kulle med utsikt över landsbygden, där du kan se Sienas profiler Torre del Mangia och domen.

Namnet kommer av ett feluttal av Saint Cosmas, till vilken den närliggande församlingskyrkan Campi är tillägnad. Byn grundades i slutet av 1300-talet och har alltid varit under inflytande av Siena och ingick i Storhertigdömet Toscana under 1600-talet när Siena själv föll under dess kontroll. Från de ursprungliga byggnaderna finns några delar av försvarsmurarna kvar, även om vissa har införlivats i närliggande byggnader och de två portarna in i byn. En av entréerna har fortfarande ordet "Balzana" inristat, Siena vapensköld, av lokala stenar. I byn, rekommenderas ett besök till kyrkan Saint Cosmas e Damian, byns beskyddare, och kyrkan Santissima Annunziata med sitt karakteristiska klocktorn.

San Gusmé är en liten by, med några butiker, två restauranger och ett postkontor. Dess charm är dess pittoreska lugn, där tiden tycks ha stannat.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

San Gusmé, Chianti
Toscana

Pris:
790 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
350 m2
Biarea:
80 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCSHISSG

Dela

Till toppen