Rymlig 4:a i större lanthus nära Pienza i provinsen Siena med pool

Rymlig 4:a etagelägenhet i större lanthus nära Pienza i provinsen Siena, Toscana med en boarea om ca 90 m2 på två plan. Belägen i en exklusiv miljö, har hela komplexet har totalrenoverats och inkluderar en gemensam uppvärmd inomhuspool. Lägenheten har en egen privat trädgård om cirka 200 m2 och privat parkering. Perfekt "retreat" och att hyra ut. En fantastisk pool, täckt och uppvärmd med spaavdelning. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten på två plan består av: Bottenvåningen med stort vardagsrum med ett öppet kök, ett sovrum och ett badrum. På övrevåningen finns ett ett sovrum, ett badrum och ett arbetsrum eller tredje sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Rymlig 4:a etagelägenhet i större lanthus nära Pienza i provinsen Siena, Toscana med en boarea om ca 90 m2 på två plan. Belägen i en exklusiv miljö, har hela komplexet har totalrenoverats och inkluderar en gemensam uppvärmd inomhuspool. Lägenheten har en egen privat trädgård om cirka 200 m2 och privat parkering. Perfekt "retreat" och att hyra ut. En fantastisk pool, täckt och uppvärmd med spaavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvhus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Privat trädgård om 200 m2 till denna lägenheten.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pienza i provinsen Siena i Toscana är belägen i Orciadalen, ca. 55 km söder om Siena. Pienza är en pittoresk ort. Pienza har använts som kuliss i många filmer, bl.a. Zeffirellis "Romeo och Julia", "Bryggaren" och "Den engelska patienten". Förutom byns skönhet säljs här en lokal ost som producera bland kullarna omkring Pienza och är enligt många den bästa pecorino, fårmjölkost, som Toscana kan frambringa.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Pienza
Toscana

Pris:
285 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CHISAX421

Dela

Till toppen