En del av ett helrenoverat år 2015 rustikt lanthus till bra pris

En del av ett helrenoverat år 2015 rustikt lanthus med bibehållen rustik karaktär vid Sovicille, nära San Rocco. Med separat ingång från privata trädgården om 488 m2. Bottenvåning med vardagsrum, kök, två badrum och tvättstuga. Övre våningen med det andra sovrummet och en ytterligare tvättstuga, samt garderob. Renoverad i typisk toskansk stil med synliga kastanjetakbjälkar. Till boendet hör ett garage om 30 m2 och parkeringsplatser. Bra pris. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
85 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåning med vardagsrum, kök, två badrum och tvättstuga. Övre våningen med det andra sovrummet och en ytterligare en tvättstuga, samt garderob.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Två badrum.
Tvättstuga
Två tvättstugor.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med garage
Byggnadsår
1800
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En del av ett helrenoverat år 2015 rustikt lanthus med bibehållen rustik karaktär vid Sovicille, nära San Rocco. Med separat ingång från privata trädgården om 488 m2. Bottenvåning med vardagsrum, kök, två badrum och tvättstuga. Övre våningen med det andra sovrummet och en ytterligare tvättstuga, samt garderob. Renoverad i typisk toskansk stil med synliga kastanjetakbjälkar. Till boendet hör ett garage om 30 m2 och parkeringsplatser.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 488 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sovicille är en kommun och stad i provinsen Siena i regionen Toscana, belägen ca 60 km söder om Florens och ca 10 km sydväst om Siena.

Sovicille gränsar till kommunerna Casole d'Elsa, Chiusdino, Monteriggioni, Monteroni d'Arbia, Monticiano, Murlo och Siena.

Namnet Sovicille dokumenteras så långt tillbaka som år 1004, men ursprunget till orten gå förmodligen tillbaka mycket längre. År 2002 återfanns en mosaik från romersk tid som upptäcktes inne i kyrkan "San Giovanni Battista" och det finns ingen brist på etruskiska lämningar i närområdet.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Sovicille
Toscana

Pris:
285 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
85 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
488 m2
Ref.nr
CHISAS258

Dela

Till toppen