Vackert rustikt renoverat stenhus med stor pool utanför Sovicille

Vackert rustikt renoverat stenhus med stor pool utanför Sovicille i provinsen Siena, Toscana. Helt renoverad med 10 rum och 13 badrum. Boarea om hela 550 m2. En omsorgsfull restaurering av en gammal byggnad, en del av en medeltida fästning byggd av Conti Ardengheschi i början av 1000-talet. Fastigheten är belägen på den östra sidan av Sienabergen. Med en magnifik panoramautsikt över den toskanska landsbygden. Vardagsrum, lounge, frukostrum och bar är elegant inredda med antikviteter och varje detalj har renoverats med största omsorg för att göra huset ombonat och välkomnande. Den antika gården, den stora terrassen, poolen är den idealiska platsen att tillbringa med total avkoppling. Trädgården är perfekt underhållen på en tomt om ca 7 000 m2. Stor pool med solterrass. Bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 7 sovrum
Boarea
550 m2
Rumsbeskrivning
Helt renoverad med 10 rum och 13 badrum.
Kök
Rustikt lantkök.
Badrum
Tretton badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Medeltida fästning
Byggnadsår
1000
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert rustikt renoverat stenhus med stor pool utanför Sovicille i provinsen Siena, Toscana. Helt renoverad med 10 rum och 13 badrum. Boarea om hela 550 m2. En omsorgsfull restaurering av en gammal byggnad, en del av en medeltida fästning byggd av Conti Ardengheschi i början av 1000-talet. Fastigheten är belägen på den östra sidan av Sienabergen. Med en magnifik panoramautsikt över den toskanska landsbygden. Vardagsrum, lounge, frukostrum och bar är elegant inredda med antikviteter och varje detalj har renoverats med största omsorg för att göra huset ombonat och välkomnande. Den antika gården, den stora terrassen, poolen är den idealiska platsen att tillbringa med total avkoppling. Trädgården är perfekt underhållen på en tomt om ca 7 000 m2. Stor pool med solterrass.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 7000 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Stor pool med solterrass på tomten.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sovicille är en kommun och stad i provinsen Siena i regionen Toscana, belägen ca 60 km söder om Florens och ca 10 km sydväst om Siena.

Sovicille gränsar till kommunerna Casole d'Elsa, Chiusdino, Monteriggioni, Monteroni d'Arbia, Monticiano, Murlo och Siena.

Namnet Sovicille dokumenteras så långt tillbaka som år 1004, men ursprunget till orten gå förmodligen tillbaka mycket längre. År 2002 återfanns en mosaik från romersk tid som upptäcktes inne i kyrkan "San Giovanni Battista" och det finns ingen brist på etruskiska lämningar i närområdet.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

2-familjs friliggande villa

Sovicille
Toscana

Pris:
1 000 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
550 m2
Tomtarea:
7000 m2
Ref.nr
CHISAZ933

Dela

Till toppen