Rymlig 7-rumslägenhet med täckt utsiktsterrass i historiska Siena

Rymlig 7-rumslägenhet med täckt utsiktsterrass i den i den historiska stadskärnan av Siena i en vacker och väl underhållen byggnad. På fjärde våningen av fyra våningar med en boarea om totalt 180 m2. Lägenheten har två entréer och är i utmärkt skick totalt med vackra trägolv och fresker i taket och är nyrenoverad. Väldigt ljust. Lägenheten består av stor hall, stort vardagsrum, kök med angränsande matsal, arbetsrum, två sovrum, litet rum, två badrum, två multifunktionella rum, varav en med öppen spis, kök, hall och garderober. Från lägenheten har du direkt tillgång till en täckt terrass med 360-graders utsikt över Siena och dess omgivningar. Ny el och nya vattenledningar. Till lägenheten hör ett källarförråd. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum
Boarea + Biarea
180 m2 + 6 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten har två entréer och är i utmärkt skick totalt med vackra trägolv och fresker i taket och är nyrenoverad. Väldigt ljust. Lägenheten består av stor hall, stort vardagsrum, kök med angränsande matsal, arbetsrum, två sovrum, litet rum, två badrum, två multifunktionella rum, varav en med öppen spis, kök, hall och garderober. Från lägenheten har du direkt tillgång till en täckt terrass med 360-graders utsikt över Siena och dess omgivningar. Ny el och nya vattenledningar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns ej
Allmänt
Rymlig 7-rumslägenhet med täckt utsiktsterrass i den i den historiska stadskärnan av Siena i en vacker och väl underhållen byggnad. På fjärde våningen av fyra våningar med en boarea om totalt 180 m2. Lägenheten har två entréer och är i utmärkt skick totalt med vackra trägolv och fresker i taket och är nyrenoverad. Väldigt ljust. Lägenheten består av stor hall, stort vardagsrum, kök med angränsande matsal, arbetsrum, två sovrum, litet rum, två badrum, två multifunktionella rum, varav en med öppen spis, kök, hall och garderober. Från lägenheten har du direkt tillgång till en täckt terrass med 360-graders utsikt över Siena och dess omgivningar. Ny el och nya vattenledningar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Siena (latin Sena Julia) är en stad i provinsen Siena och regionen Toscana. Känd bland annat för "Palio", en hästkapplöpning som hålls två gånger per år (2 juli och 16 augusti) på det snäckformade torget "Piazza del Campo" mitt i staden, men staden är också berömd för sin historia och för sina många konstskatter. Staden är ett ärkebiskopssäte och provinshuvustad för provinsen Siena.

1995 sattes Sienas historiska centrum upp på Unescos världsarvslista.

Siena är belägen i en kuperad, naturskön trakt 48 km söder om Florens. Staden är omgiven av en mycket lång mur med citadell och nio portar, som ligger oregelbundet på tre med varandra förenade åsar och består naturligen av tre stadsdelar: Terzo di Città i sydväst, Terzo di Santo Martino i sydöst och Terzo di Camollia i norr. Gatorna är smala, krokiga och backiga, omgivna av många vackra palats, torg och kyrkor, och Siena är näst Rom, Florens och Venedig den främsta staden i Italien i fråga om konstverk under den senare medeltiden (1200-1500-talen), då Siena lär ha haft 100 000 invånare och tävlade med Florens i rikedom och konstintresse.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Siena
Toscana

Pris:
980 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
180 m2
Biarea:
6 m2
Ref.nr
CHISAC51

Dela

Till toppen