Vackert rustikt renoverat stenhus med sex lägenheter

Vackert rustikt renoverat stenhus vid Roccastrada i Maremma, Toscana belägen på en grönskande kulle intill den gamla dammen nära floden Bruna. Ett område med vackra olivlundar och vingårdar, så typiskt för denna delen av Toscana. Det gamla huset var en del av en grupp av bondgårdar och består idag av sex bekväma lägenheter. Varje lägenhet består av ett allrum, sovrum med badrum och ett kök. Alla lägenheterna har ett badrum med dusch, TV och kylskåp, och alla kök är utrustade med elektrisk ugn. Huset har tre våningar med totalt ca 475 m2 uppdelad i sex lägenheter. Tomt om 4 000 med vacker lummig trädgård och pool. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
12 rum varav 6 sovrum
Boarea
475 m2
Rumsbeskrivning
Det gamla huset var en del av en grupp av bondgårdar och består idag av sex bekväma lägenheter. Varje lägenhet består av ett allrum, sovrum med badrum och ett kök. Alla lägenheterna har ett badrum med dusch, TV och kylskåp, och alla kök är utrustade med elektrisk ugn. Huset har tre våningar med totalt ca 475 m2 uppdelad i sex lägenheter.
Kök
Sex fullt utrustade kök. Ett i vardera lägenhet.
Badrum
Sex badrum med dusch. Ett i vardera lägenhet.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans lanthus
Byggnadsår
1800
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert rustikt renoverat stenhus vid Roccastrada i Maremma, Toscana belägen på en grönskande kulle intill den gamla dammen nära floden Bruna. Ett område med vackra olivlundar och vingårdar, så typiskt för denna delen av Toscana. Det gamla huset var en del av en grupp av bondgårdar och består idag av sex bekväma lägenheter. Varje lägenhet består av ett allrum, sovrum med badrum och ett kök. Alla lägenheterna har ett badrum med dusch, TV och kylskåp, och alla kök är utrustade med elektrisk ugn. Huset har tre våningar med totalt ca 475 m2 uppdelad i sex lägenheter. Tomt om 4 000 med vacker lummig trädgård och pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4000 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Tomt om 4 000 med vacker lummig trädgård och pool.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Roccatrada är en kommun i provinsen Grosseto i den italienska regionen Toscana, belägen ca 90 km söder om Florens och ca 25 km norr om Grosseto, mellan Maremmaslätten och Colline Metallifere.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

2-familjs friliggande villa

Roccastrada
Toscana

Pris:
650 000 EUR
Antal rum:
12
Boarea:
475 m2
Tomtarea:
4000 m2
Ref.nr
CHISAZ919

Dela

Till toppen