Vackert romantisk toskanskt lanthus i eftertraktade Chianti

Vackert romantisk toskanskt lanthus på landet i en liten toskansk by nära Castel Berardenga och mitt i det eftertraktade Chianti. Huset har en total bo- och biarea om cirka 880 m2 varav 220 m2 är renoverad boarea och resten för restaurering. Boendet är fördelad på två våningar, varav den första våningen är renoverad och består av ett stort vardagsrum med öppen spis, rustikt lantkök, fem sovrum och två badrum. Utanför, en vacker trädgård med utsikt över de omgivande kullarna. Fastigheten ger ett bra privatliv, men ligger likväl inte isolerat. En del av fastigheten innefattar ett stort annex för renovering, samt ett garage med plats för två bilar. Florens är en timme bort och till Siena är det 40 minuter. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 till 10 sovrum
Boarea + Biarea
220 m2 + 760 m2
Rumsbeskrivning
Huset har en total bo- och biarea om cirka 880 m2 varav 220 m2 är renoverad boarea och resten för restaurering. Boendet är fördelad på två våningar, varav den första våningen är renoverad och består av ett stort vardagsrum med öppen spis, rustikt lantkök, fem sovrum och två badrum.
Kök
Rustikt lantkök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert romantisk toskanskt lanthus på landet i en liten toskansk by nära Castel
Berardenga och mitt i det eftertraktade Chianti. Huset har en total bo- och biarea om cirka 880 m2 varav 220 m2 är renoverad boarea och resten för restaurering. Boendet är fördelad på två våningar, varav den första våningen är renoverad och består av ett stort vardagsrum med öppen spis, rustikt lantkök, fem sovrum och två badrum. Utanför, en vacker trädgård med utsikt över de omgivande kullarna. Fastigheten ger ett bra privatliv, men ligger likväl inte isolerat. En del av fastigheten innefattar ett stort annex för renovering, samt ett garage med plats för två bilar. Florens är en timme bort och till Siena är det 40 minuter.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 20000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
2 hektar mark ingår och av detta en vacker lummig uppväxt trädgård om 2 000 m2, belägen runt byggnaderna.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

2-familjs friliggande villa

Castelnuovo Berardenga
Toscana

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
220 m2
Biarea:
760 m2
Tomtarea:
20000 m2
Ref.nr
CHISVX683

Dela

Till toppen