Vackert romantisk toskanskt lanthus bland kullarna i Chianti

Bland kullarna i Chianti ligger detta vackra lanthus med en speciell charm tack vare den senaste renoveringen av interiören som gjorts med unik stil och smak. Boarea om ca 230 m2 på två våningar. Mycket välkomnande hus i alla rum som är smakfullt inredda med mycket påkostade. När du går in finns en hall, ett arbetsrum, ett sovrum med dubbelsäng, Master bedroom med ett mycket trevligt badrum. Från alla fönster kan man se landsbygden i Chianti. En intern trappa leder ner till den enorma och extremt ljusa källaren där det finns ett mycket stort rum med öppen spis och vackra välvda fönster, ett lantkök, en lounge, två mycket vackra och ljusa badrum och en tvättstuga. Tomt om 4 hektar med mark och kring huset en lummig trädgård. Huset är mycket väl exponerat för solen och belägen i ett lugnt och tyst område, men likväl inte isolerat. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea
230 m2
Rumsbeskrivning
Mycket välkomnande hus i alla rum som är smakfullt inredda med mycket påkostade. När du går in finns en hall, ett arbetsrum, ett sovrum med dubbelsäng, Master bedroom med ett mycket trevligt badrum. Från alla fönster kan man se landsbygden i Chianti. En intern trappa leder ner till den enorma och extremt ljusa källaren där det finns ett mycket stort rum med öppen spis och vackra välvda fönster, ett lantkök, en lounge, två mycket vackra och ljusa badrum och en tvättstuga.
Kök
Rustikt lantkök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Bland kullarna i Chianti ligger detta vackra lanthus med en speciell charm tack vare den senaste renoveringen av interiören som gjorts med unik stil och smak. Boarea om ca 230 m2 på två våningar. Mycket välkomnande hus i alla rum som är smakfullt inredda med mycket påkostade. När du går in finns en hall, ett arbetsrum, ett sovrum med dubbelsäng, Master bedroom med ett mycket trevligt badrum. Från alla fönster kan man se landsbygden i Chianti. En intern trappa leder ner till den enorma och extremt ljusa källaren där det finns ett mycket stort rum med öppen spis och vackra välvda fönster, ett lantkök, en lounge, två mycket vackra och ljusa badrum och en tvättstuga. Tomt om 4 hektar med mark och kring huset en lummig trädgård. Huset är mycket väl exponerat för solen och belägen i ett lugnt och tyst område, men likväl inte isolerat.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 40000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
4 hektar mark ingår och av detta en vacker lummig uppväxt trädgård, belägen runt byggnaden.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

2-familjs friliggande villa

Castelnuovo Berardenga
Toscana

Pris:
690 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
230 m2
Tomtarea:
40000 m2
Ref.nr
CHISVX680

Dela

Till toppen