Underbart lanthus med pool utanför den medeltida San Gimignano

Underbart lanthus med pool utanför den medeltida staden San Gimignano i provinsen Siena, Toscana. Boarea om 300 m2. Utsikt över San Gimignano och med en romantisk renoverad lada om 150 m2. Fastighet med en helt intim position. Huset är på två nivåer. Huset består av på bottenvåningen stor hall, två vardagsrum, ett kök med en ursprunglig toskansk öppen spis, ett sovrum och två badrum på. På övervåningen finns 5 sovrum och 5 badrum. Huset är omgivet av en stor trädgård med pool och en tomt om 1,5 hektar med olivträd. I trädgården, nära ladan finns en vacker terrass med utsikt över den berömda staden San Gimignano och de omgivande vingårdarna. Ladan har nyligen renoverats och har ett stort vardagsrum med öppen spis, pentry, två sovrum och två badrum. Det finns också en privat lägenhet med ett sovrum och ett badrum. Atmosfären i huset och dess omgivningar är tyst och romantisk. Bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 8 sovrum
Boarea
450 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av på bottenvåningen stor hall, två vardagsrum, ett kök med en ursprunglig toskansk öppen spis, ett sovrum och två badrum på. På övervåningen finns 5 sovrum och 5 badrum. Huset är omgivet av en stor trädgård med pool och en tomt om 1,5 hektar med olivträd. I trädgården, nära ladan finns en vacker terrass med utsikt över den berömda staden San Gimignano och de omgivande vingårdarna. Ladan har nyligen renoverats och har ett stort vardagsrum med öppen spis, pentry, två sovrum och två badrum. Det finns också en privat lägenhet med ett sovrum och ett badrum.
Kök
Rustikt lantkök.
Badrum
Nio badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex.
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Underbart lanthus med pool utanför den medeltida staden San Gimignano i provinsen Siena, Toscana. Boarea om 300 m2. Utsikt över San Gimignano och med en romantisk renoverad lada om 150 m2. Fastighet med en helt intim position. Huset är på två nivåer. Huset består av på bottenvåningen stor hall, två vardagsrum, ett kök med en ursprunglig toskansk öppen spis, ett sovrum och två badrum på. På övervåningen finns 5 sovrum och 5 badrum. Huset är omgivet av en stor trädgård med pool och en tomt om 1,5 hektar med olivträd. I trädgården, nära ladan finns en vacker terrass med utsikt över den berömda staden San Gimignano och de omgivande vingårdarna. Ladan har nyligen renoverats och har ett stort vardagsrum med öppen spis, pentry, två sovrum och två badrum. Det finns också en privat lägenhet med ett sovrum och ett badrum. Atmosfären i huset och dess omgivningar är tyst och romantisk.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 15000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Stor pool på tomten.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
San Gimignano är en liten muromgärdad medeltida stad i provinsen Siena, Toscana. Känd som staden med de fina medeltida tornen. San Gimignano är känt för sin medeltida arkitektur. Belägen på en kulle med sina omslutande murar. Inom murarna finns välbevarade byggnader inkluderar typiska exempel på både romansk och gotisk arkitektur, med enastående exempel på medeltioda byggnader och kyrkor. Palazzo Comunale, Collegiatekyrkan och Sant 'Agostino innehåller fresker, med anor från 1300- och 1400-talet. Staden är med på UNESCO: s världsarvslista och år även känd för saffran, och vitt vin, Vernaccia di San Gimignano som produceras från den antika Vernacciadruvan, som odlas på sandstenssluttningarna i området.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

2-familjs friliggande villa

San Gimignano
Toscana

Pris:
1 500 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
450 m2
Tomtarea:
15000 m2
Ref.nr
CHISVX676

Dela

Till toppen