Fantastiskt vackert lanthus i sten med stor pool utanför Siena

Fantastiskt vackert lanthus i sten med stor pool mindre än 10 km från centrum av Siena, med fantastisk utsikt över olivlundar och de vackra kullarna i Toscana. Huset har en total boarea om cirka 350 m2, en lada om 100 m2 och ett 60 m2 stort garage. Huset är uppdelat på två våningar. Huset är omgivet av en stor trädgård med olivträd och har en hektar mark och en stor pool. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
350 m2 + 160 m2
Rumsbeskrivning
I bottenvåningen finns ett stort kök med matplats, ett stort vardagsrum med original öppen spis, en matsal, en stor tvättstuga, två badrum och ett sovrum.

På övervåningen finns en lounge med öppen spis, fyra sovrum och tre badrum. Från ett sovrum access till en härlig terrass med fantastisk utsikt över de historiska monumenten i Siena och den vackra toskanska landsbygden.
Kök
Ett stort lantkök med matplats.
Badrum
Fem badrum.
Tvättstuga
Stor tvättstuga.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fantastiskt vackert lanthus i sten med stor pool mindre än 10 km från centrum av Siena, med fantastisk utsikt över olivlundar och de vackra kullarna i Toscana. Huset har en total boarea om cirka 350 m2, en lada om 100 m2 och ett 60 m2 stort garage. Huset är uppdelat på två våningar. Huset är omgivet av en stor trädgård med olivträd och har en hektar mark och en stor pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Med stor pool på tomten.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Siena är omgivet av olivlundar och vingårdar i området Chianti, mellan Florens och Siena. Siena är en av de vackraste städerna i Toscana. Belägen på tre kullar knyts staden ihop genom gränder och branta trappor. Piazza del Campo ligger i centrum, och Duomo och S: t Maria della Scala tjänar som ytterligare kulturella landmärken. Siena är berömd för "Palio", den årliga historiska hästkapplöpningarna som äger rum den 2 juli och 16 augusti. Siena är också hem till en av de äldsta universiteten i Europa, vilket säkerställer en levande italiensk studentatmosfär. Förutom de livliga gatorna och torgen i staden så erbjuder Siena många kulturella evenemang, konserter, bio, teater och med ett brett utbud av idrottsaktiviteter.

Fåtal geografiska områden i världen kan skryta med så olika miljö som omger Siena. I norr har vi rikedomen i Chiantilandskapet, vävda med vinrankor och olivträd övre hela kullar. Även här finns vackra städer som San Gimignano och Monteriggioni med gamla murar, slingrande gator och en otrolig utsikt. Söder om Siena, leder Arbiadalen till kullens topp med staden Montalcino, hem för det berömda Brunellovinet. Och området La Kreta sträcker ut sig, med sina hårda klippformationer och unika landskap. Västerut ut mot kusten, till en skyddad kustlinje med städer som Castiglione della Pescaia, och naturreservat i området som kallas Maremma. Med en sådan natur inom räckhåll med bil eller kollektivtrafik, är Siena en bra utgångspunkt för en toskanska upplevelse. Chianti, mellan Florens och Siena, är en av de vackraste landsbygderna i Italien och ett berömt vinproduktionsområde.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

2-familjs friliggande villa

Siena
Toscana

Pris:
1 050 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
350 m2
Biarea:
160 m2
Tomtarea:
10000 m2
Ref.nr
CHISVX685

Dela

Till toppen