Vacker bondgård från år 1811 med tre annex, helt återställda

Vacker bondgård från år 1811 med tre annex, helt återställda och renoverade byggnader vid Castelnuovo Berardenga i provinsen Siena, Toscana. Huvudbyggnaden om cirka 500 m2 är i två plan och övriga tre bygnader om totalt 215 m2 boarea. Fastigheten har 9 hektar mark med 4 hektar skogsmark, 4 hektar olivlundar och en hektar åkermark. Bygglovskostnaderna för byggandet av en pool är redan betald. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
13 rum varav 9 till 10 sovrum
Boarea + Biarea
715 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden om cirka 500 kvadratmeter, består av: Bottenvåningen med stort kök och med öppen spis, ett badrum och en tvättstuga, stor matsal, huvudentré, ett ytterligare badrum och stort vardagsrum. Huvudentrén till bottenvåningen nås via en bred trappa upp till övervåningen. Man kan få tillgång till denna våning via utvändig trappa. Den övre våningen i huvudbyggnaden består av ett stort vardagsrum (50 m2) som leder till tre stora sovrum, två med plats för dubbelsängar och ett för tre sängar. De två stora sovrummen har egna badrum. Hallen är ansluten till ett badrum. Också på övre våningen, genom en liten korridor finns access till den andra sidan av huset, där det finns ett sovrum med en hall och ett ensuite badrum. Från övre våningen finns en stor trappa som leder till tornet med arbetsrum, med ett privat badrum. Alla rum är mycket ljusa tack vare stora fönster och det finns synliga takbjälkar av kastanjeträd, varav några är original.

Första annexet om cirka 35 m2 som ligger till höger om gården, är renoverat med allrum, med badrum och kök, terrass som nås genom en stege.

Andra annexet om cirka 120 m2 på två våningar, är renoverat och består av tre sovrum på övervåningen med tre badrum och tre sovrum på lägre nivån, med ett extra badrum.

Tredje annexet om cirka 80 m2 på två våningar med två sovrum och två badrum på övervåningen och ett stort vardagsrum med ett badrum och kök på bottenvåningen.
Kök
Fyra kök i vardera hus.
Badrum
Totalt åtta badrum fördelade på fyra hus.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med tre annex
Byggnadsår
1811
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker bondgård från år 1811 med tre annex, helt återställda och renoverade byggnader vid Castelnuovo Berardenga i provinsen Siena, Toscana. Huvudbyggnaden om cirka 500 m2 är i två plan och övriga tre bygnader om totalt 215 m2 boarea. Fastigheten har 9 hektar mark med 4 hektar skogsmark, 4 hektar olivlundar och en hektar åkermark. Bygglovskostnaderna för byggandet av en pool är redan betald.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 90000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Fastigheten har 9 hektar mark med 4 hektar skogsmark, 4 hektar olivlundar och en hektar åkermark. Bygglovskostnaderna för byggandet av en pool är redan betald.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

2-familjs friliggande villa

Castelnuovo Berardenga
Toscana

Pris:
2 350 000 EUR
Antal rum:
13
Boarea:
715 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
90000 m2
Ref.nr
CHISVX684

Dela

Till toppen