Helt nybyggd etagevåning 4:a i äldre högreståndsbyggnad

Helt nybyggd etagevåning 4:a i äldre högreståndsbyggnad i området Cure i Florens, med centralt läge och nära till allt, affärer, restauranger etc. Helt nybyggd etagevåning i äldre högreståndsbyggnad bestående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, Master bedroom, ett sovrum, ett badrum och en trappa upp mezzanin med ett sovrum och ett allrum. Fler lägenhetstyper finns. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Florens. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Helt nybyggd etagevåning i äldre högreståndsbyggnad bestående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, Master bedroom, ett sovrum, ett badrum och en trappa upp mezzanin med ett sovrum och ett allrum.
Kök
Fullt utrustat modernt inrett kök.
Badrum
Ett stort badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 3, hiss finns
Allmänt
Helt nybyggd etagevåning 4:a i äldre högreståndsbyggnad i området Cure i Florens, med centralt läge och nära till allt, affärer, restauranger etc. Helt nybyggd etagevåning i äldre högreståndsbyggnad bestående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, Master bedroom, ett sovrum, ett badrum och en trappa upp mezzanin med ett sovrum och ett allrum. Fler lägenhetstyper finns.

Hör med oss om lediga lägenheter, lägenhetstyper, pris och placering.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Mitt i hjärtat av Toscana ligger regionens största stad Florens och som även är provinshuvudstad för provinsen Florens, med magnifik arkitektur, fascinerande sevärdheter och konstskatter från renässansen. Föga förvånande har UNESCO skyddat staden som ett kulturellt världsarv.

Genom århundraden, generation efter generation, har framstående konstnärer och skulptörer ackumulerat ett rikt arv av monument, kyrkor och palats. Här uppfanns opera. Florens är en fantastisk plats att bo och samtidigt utmärkt som nav för dagsturer till Pisa, Lucca, San Gimignano, Siena och den toskanska landsbygden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Cure, Florens
Toscana

Pris:
390 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Ref.nr
CIFVA4035

Dela

Till toppen