5:a mellan Via Aretina och Piazza Alberti med två djupa terrasser

5:a mellan Via Aretina och Piazza Alberti på andra våningen i med sex stora rum, inkl. tvättavdelningen i mycket gott skick fördelad enligt följande: Entré, stor hall, stort kök med öppen spis med tillgång till en stor terrass, vardagsrum, två sovrum, två enkelrum, ett med balkong, två badrum med fönster och Master bedroom med eget badrum och dusch, köket via en trätrappa leder upp till vinden som används som tvättstuga med tillgång till en ytterligare terrass med utsikt över delar av Florens. Individuell värm och det ingår ett källarförråd. Den omgivande stadsmiljö kännetecknas av låga byggnader. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Florens. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
125 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet bestående av: Entré, stor hall, stort kök med öppen spis med tillgång till en stor terrass, vardagsrum, två sovrum, två enkelrum, ett med balkong, två badrum med fönster och Master bedroom med eget badrum och dusch, köket via en trätrappa leder upp till vinden som används som tvättstuga med tillgång till en ytterligare terrass med utsikt över delar av Florens.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats och öppen spis.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns
Allmänt
5:a mellan Via Aretina och Piazza Alberti på andra våningen i med sex stora rum, inkl. tvättavdelningen i mycket gott skick fördelad enligt följande: Entré, stor hall, stort kök med öppen spis med tillgång till en stor terrass, vardagsrum, två sovrum, två enkelrum, ett med balkong, två badrum med fönster och Master bedroom med eget badrum och dusch, köket via en trätrappa leder upp till vinden som används som tvättstuga med tillgång till en ytterligare terrass med utsikt över delar av Florens. Individuell värm och det ingår ett källarförråd. Den omgivande stadsmiljö kännetecknas av låga byggnader. Bra pris och läge.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Mitt i hjärtat av Toscana ligger regionens största stad Florens och som även är provinshuvudstad för provinsen Florens, med magnifik arkitektur, fascinerande sevärdheter och konstskatter från renässansen. Föga förvånande har UNESCO skyddat staden som ett kulturellt världsarv.

Genom århundraden, generation efter generation, har framstående konstnärer och skulptörer ackumulerat ett rikt arv av monument, kyrkor och palats. Här uppfanns opera. Florens är en fantastisk plats att bo och samtidigt utmärkt som nav för dagsturer till Pisa, Lucca, San Gimignano, Siena och den toskanska landsbygden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Alberti, Florens
Toscana

Pris:
420 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
125 m2
Ref.nr
CIFVA6004

Dela

Till toppen