Vackert renoverad lägenhet 4:a i vackert stenhus med trädgård

Vackert renoverad lägenhet 4:a i vackert stenhus med privat trädgård om 250 m2 precis utanför byn Valgraziosa i kommunen Calci i provinsen Pisa, Toscana. Underbar panoramavy över omgivningarna. Boarea om 110 m2. Helrenoverad med omsorg och kvalitetsmaterial, med respekt för gamla detaljer. En härlig trädgård med fin utsikt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
110 m2
Rumsbeskrivning
Entré, vardagsrum och matsal, trebadrum (ett med jacuzzi med imponerande utsikt över dalen), tvättstuga. kök med matplats, Master bedroom och arbetsrum. Alla ledningssystem har blivit omgjorda. Kvalitet i inventarier.

Stor källare som kan användas som ett garage eller uthus.
Kök
Fullt utrustat rustikt kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Vackert renoverad lägenhet 4:a i vackert stenhus med privat trädgård om 250 m2 precis utanför byn Valgraziosa i kommunen Calci i provinsen Pisa, Toscana. Underbar panoramavy över omgivningarna. Boarea om 110 m2. Helrenoverad med omsorg och kvalitetsmaterial, med respekt för gamla detaljer. En härlig trädgård med fin utsikt

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 350 m2
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Pittoresk trädgård med pittoreska terrasser som inrymmer en liten ekologisk trädgård, en middagsområde med grill, en underbar terrass med utsikt ut över dalen, ett litet hus för trädgårdsredskap m.m. Från trädgården ser man över ett vackert Toskanskt landskap och ner mot havet.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Namnet Calci kommer från det latinska "calx", det vill säga det italienska ordet för kalk, calce, som i stora mängder finns i klippgrottorna längs kusten ut vid bergen. I dokument från romartiden finns detta lilla samfund omtalat som Locus Calcis, vilket stämmer överens med den kalkindustri som redan fanns på den tiden.

Calci ligger mitt i en dal med hus, gårdar, eremitbostäder, kloster och kyrkor utspridda mellan olivlundar och kastanjeskog. Tillsammans utgör de dalen Valle Graziosa. Under medeltiden var Calci ett arbetande lantbruks- och industrisamfund på floden Zambras bredd, under dominans av biskopen från Pisa fram till år 1867, då orten blir en självständig kommun. Olivproducenterna producerade den finaste oljan, medan floden Zambra gjorde sitt för den nödvändiga kraft under kvarnhjulen så fabrikerna fungerade. Här hade man en flitig produktion av ull, som skapade tyg och kläder.

Vid slutet av medeltiden bosätter sig eremiterna San Jacopo och Verano alla Costa d'acqua samt Sant'Alessandro i utkanten av skogarna. Dessa eremitbostäder var kända både när och fjärran och därför antar man att Bernardo da Chiaravalle har besökt dessa platser under sitt uppehåll i Pisa år 1135. Under 1500-talet grundlägger man i utkanten av byn ett karteuserkloster som är känt som "Certosa di Pisa" eller "Certosa di Calci" (alltså Pisa eller Calci Karteuserkloster), idag museum under universitetet i Pisas administration. Det är detta museum som idag utgör byns största sevärdhet.
Kommunikation
20 minuter med bil till den internationella flygplatsen G. Galilei i Pisa, Florens 60 minuter, Lucca 20 minuter och Livorno 30 minuter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Calci, Pisa
Toscana

Pris:
250 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
110 m2
Tomtarea:
350 m2
Ref.nr
CCHITM025

Dela

Till toppen