Helrenoverat vackert toskanskt stenhus med annex och pool

Helrenoverat vackert toskanskt stenhus med annex endast 2 km utanför Coreglia Antelminelli i provinsen Lucca, Toscana. Runt tre sidor av huset ligger vackra terrakottaplattor och en av gavlarna har en vacker träveranda. Denna uteplats är inredda med ett glasbord och fyra stolar, och ett par bekväma stolar. Extern grillplats ligger på baksidan av villan. Med rymlig pool ovan mark. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 3 till 5 sovrum
Boarea
270 m2
Rumsbeskrivning
Nedervåningen: Stor öppen planlösning vardagsrum, entré och med en spiraljärntrappa i mitten. Vardagsrummet har ett vackert trägolv och inre synliga stenmurar. Stora fönster och en glasdörr som ger gott om ljus och erbjuder en underbar utsikt över dalen. På ena sidan finns det två soffor runt en öppen spis, medan det på andra sidan finns en bäddsoffa och ett par gamla skåp. Ett ljust kök som har två dörrar ut mot terrassen och trädgården med grill. Köket är utrustat med en ugn, gasspis och ett kylskåp med en stor separat frys. På ena sidan finns ett bord med fyra stolar och en skänk. På bottenvåningen finns även ett litet badrum med dusch och ett förråd, med möjlighet att inreda ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Övervåningen: Sovalkov, omedelbart på toppen av trappan finns ett stort rum med trägolv, där det finns två stora moderna garderober och en futon, två sovrum mec plats för dubbelsängar och med möjlighet att inreda ytterligare ett sovrum, stort badrum med dusch och dubbla trä- och glasdörrar som ger access till trädgården.

Tvättstuga i annexet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex.
Byggnadsår
1890
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helrenoverat vackert toskanskt stenhus med annex endast 2 km utanför Coreglia Antelminelli i provinsen Lucca, Toscana. Runt tre sidor av huset ligger vackra terrakottaplattor och en av gavlarna har en vacker träveranda. Denna uteplats är inredda med ett glasbord och fyra stolar, och ett par bekväma stolar. Extern grillplats ligger på baksidan av villan. Med rymlig pool ovan mark.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2500 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Pool ovan mark (5,30 x 2,40 meter och 1,25 meter djup).
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Coreglia Antelminelli är en stad i provinsen Lucca, Toscana, som ligger cirka 70 kilometer nordväst om Florens och cirka 25 kilometer norr om Lucca. Det gränsar till följande kommuner: Abetone Cutigliano, Bagni di Lucca, Barga, Borgo a Mozzano, Fiumalbo, Gallicano, Pievepelago. Huvudattraktioner: San Martino-kyrkan, Sankt Petrus och Pauls kyrka och Santa Maria Assuntas kyrka.
Kommunikation
Barga: 15 km.
Bagni di Lucca: 15 km.
Lucca: 37 km (40 minuter.
Pisa: 51 km (1 timme).
Abetone (skidåkning): 52 km (1 timme.
Viareggio (kusten): 58 km (1 timme 10 minuter).
Närservice
Coreglia Antelminelli har ett antal butiker, restauranger och kaféer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Coreglia Antelminelli
Toscana

Pris:
920 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
270 m2
Tomtarea:
2500 m2
Ref.nr
CCHITM149

Dela

Till toppen