Lägenhet 3:a på Via Adolfo Omodeo i Pisa

Lägenhet 3:a på Via Adolfo Omodeo i Pisa, med två balkonger och en boarea om 85 m2, samt ett garage om 14 m2. Lägenheten består av en hall, ett stort vardagsrum och matsal fullt utrustat kök med balkong, tvättstuga, två sovrum (ett med access till balkong) och ett badrum. Oberoende centralvärme. Yttertak, fasad och trädgården är helt omgjorda nyligen. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
85 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av en hall, ett stort vardagsrum och matsal fullt utrustat kök med balkong, tvättstuga, två sovrum (ett med access till balkong) och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 5, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 3:a på Via Adolfo Omodeo i Pisa, med två balkonger och en boarea om 85 m2, samt ett garage om 14 m2. Lägenheten består av en hall, ett stort vardagsrum och matsal fullt utrustat kök med balkong, tvättstuga, två sovrum (ett med access till balkong) och ett badrum.
Oberoende centralvärme. Yttertak, fasad och trädgården är helt omgjorda nyligen.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 121 Euro/mån.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pisa är en stad i provisen Pisa i Toscana, som är vacker och rik på historia. Hem till några av de mest storslagna turist- och kulturella sevärdheterna i Europa. Pisa är mycket mer än en stad med ett lutande torn. Det är ett mecka för hundraåriga kulturer, kommersiella strävanden och gamla bosättningar. Även om det är mest känd för lutande tornet, är det helt klart för de som tillbringar tid i Pisa att det finns mycket mer att se.

Staden Pisa, som vi känner den i dag, är ett resultat av många globala influenser som påverkat hela världen, inte bara Italien och de omgivande områdena. Andra världskriget tog ut sin rätt på staden, med många skador på kända byggnader och historiska områden. Men staden Pisa och Italien själv har återställts vackert till en Pisa av idag, modern och funktionell, liksom historisk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Via Adolfo Omodeo, Pisa
Toscana

Pris:
183 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
85 m2
Ref.nr
CCHITM024

Dela

Till toppen