Unik takvåning på Via Adolfo Omodeo i Pisa med stor takterrass

Unik takvåning på Via Adolfo Omodeo i Pisa med 5 rum och kök om 109 m2 och ytterligare180 m2 takterrass, 14 m2 garage, källarförråd och två parkeringsplatser. Underbar utsikt, mycket ljus, exponerad på tre sidor, och gemensam trädgård på området. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
109 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré, hall, stort vardagsrum med tillgång till stor takterrass om 180 m2, kontor, matsal, kök med liten terrass och förråd, ett sovrum hall, två badrum med fönster och tre sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
6 av 6, hiss finns
Allmänt
Unik takvåning på Via Adolfo Omodeo i Pisa med 5 rum och kök om 109 m2 och ytterligare180 m2 takterrass, 14 m2 garage, källarförråd och två parkeringsplatser. Underbar utsikt, mycket ljus, exponerad på tre sidor, och gemensam trädgård på området.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 121 Euro/mån.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pisa är en stad i provisen Pisa i Toscana, som är vacker och rik på historia. Hem till några av de mest storslagna turist- och kulturella sevärdheterna i Europa. Pisa är mycket mer än en stad med ett lutande torn. Det är ett mecka för hundraåriga kulturer, kommersiella strävanden och gamla bosättningar. Även om det är mest känd för lutande tornet, är det helt klart för de som tillbringar tid i Pisa att det finns mycket mer att se.

Staden Pisa, som vi känner den i dag, är ett resultat av många globala influenser som påverkat hela världen, inte bara Italien och de omgivande områdena. Andra världskriget tog ut sin rätt på staden, med många skador på kända byggnader och historiska områden. Men staden Pisa och Italien själv har återställts vackert till en Pisa av idag, modern och funktionell, liksom historisk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Via Adolfo Omodeo, Pisa
Toscana

Pris:
370 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
109 m2
Ref.nr
CCHITM013

Dela

Till toppen