Rustik exklusiv villa i två plan med exklusiv finish och stor pool

Rustik exklusiv villa i två plan med exklusiv finish, med 2 våningar endast 2 km utanför Barga i provinsen Lucca i Toscana med pool om 5 m x 10 m. För närvarande uppdelad i två lägenheter. Boarea om 300 m2. Underbara vyer och övre terrass om 30 m2. Datoriserade och motoriserade jalusier, larm, tvåglas isolerglas fönster, centraldammsugare, elektrisk grind, öppna spisar, pelletskamin och gaspanna. Vackra detaljer och exklusiva materialval. Fastigheten är belägen i den mest prestigfyllda området av Barga, endast ca 3 minuters bilfärd till centrum av Barga. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
300 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Nedre våningen: Entré, hall, fullt utrustat kök, ett badrum, vardagsrum, två sovrum, tvättstuga och stort garage (30 m2), två ingångar, huvudentrén genom vacker loggia.

Övre våningen: Fullt utrustat kök, vardagsrum med möbler i Masellokastanj, stort rum om 30 m2 med utsikt över den stora terrassen (underbar utsikt över parken, dalen och poolen), stor hall, två badrum (ett med dusch och en annan med stort massagebadkar), tre sovrum (ett med privat terrass och de andra två med tillgång till stor balkong, möblerade med hög kvalitet i möblerna i massivt trä måttbeställda), säkerhetsdörr, fönsterkarmar med tvåglas isolerglasfönster block, 2 ingångar.
Kök
Två fullt utrustade kök i vardera lägenhet.
Badrum
Totalt tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1995
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustik exklusiv villa i två plan med exklusiv finish, med 2 våningar endast 2 km utanför Barga i provinsen Lucca i Toscana med pool om 5 m x 10 m. För närvarande uppdelad i två lägenheter. Boarea om 300 m2. Underbara vyer och övre terrass om 30 m2. Datoriserade och motoriserade jalusier, larm, tvåglas isolerglas fönster, centraldammsugare, elektrisk grind, öppna spisar, pelletskamin och gaspanna. Vackra detaljer och exklusiva materialval. Fastigheten är belägen i den mest prestigfyllda området av Barga, endast ca 3 minuters bilfärd till centrum av Barga.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barga är en stad och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Barga gränsar till kommunerna Coreglia Antelminelli, Fosciandora, Gallicano, Molazzana och Pievepelago.
Kommunikation
Castelnuovo di Garfagnana: 18 km.
Bagni di Lucca: 19 km.
Havet och stranden: 63 km.
Pisa flygplats (Galileo Galilei): 73 km.
Närservice
All service finns i Barga med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Barga
Toscana

Pris:
1 050 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
300 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCHITM136

Dela

Till toppen