Rustikt renoverat 2-plans lanthus med annex och pool

Rustikt renoverat 2-plans lanthus med annex vid Coreglia Antelminelli i provinsen Lucca med pool och mark om cirka 50 000 m2. Odlad och inhägnad tomt om 10 000 m2 med en terrasserad olivlund med cirka 250 olivträd, en vingård med 700 vinstockar och många fruktträd, allt inhängnat.och skogsmark om ca 40 000 m2. Byggnaderna är vackert renoverade med bibehållna stenmurar, kastanjebalkar, toskanska takpannor m.m. Huvudbyggnaden har centralvärme med vedpanna med hög verkningsgrad. Den omgivande trädgården med parkering (4 parkeringsplatser), utomhuspool 6,5 m x 4 m med solterrass, fritidsutrymmen och trädgård med ugn och grill. En del av maskinparken och möblerna ingår i köpet. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea
230 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden om ca 160 m2: Bottenvåningen: stor veranda och matsal med utsikt över poolen, stor matsal och vardagsrum om 50 m2 med öppen spis, kök med vedspis, duschrum, källare, tvättstuga och förvaringsrum.

Övre våningen: Stort sovrum med eget badrum, ett annat stort sovrum med badrum, ett annat rum som för närvarande används som en matsal med pentry (kan även användas som ett sovrum) med utsikt över en terrass med tillgång till trädgården.

Annex om 70 m2 bestående av kök och matrum med öppen spis, badrum, stort sovrum, litet rum, redskapsbod och en stor trädgård framför byggnaden.
Kök
Två kök, ett i vardera byggnad.
Badrum
Totalt tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex
Byggnadsår
1880
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt renoverat 2-plans lanthus med annex vid Coreglia Antelminelli i provinsen Lucca med pool och mark om cirka 50 000 m2. Odlad och inhägnad tomt om 10 000 m2 med en terrasserad olivlund med cirka 250 olivträd, en vingård med 700 vinstockar och många fruktträd, allt inhängnat.och skogsmark om ca 40 000 m2. Byggnaderna är vackert renoverade med bibehållna stenmurar, kastanjebalkar, toskanska takpannor m.m. Huvudbyggnaden har centralvärme med vedpanna med hög verkningsgrad. Den omgivande trädgården med parkering (4 parkeringsplatser), utomhuspool 6,5 m x 4 m med solterrass, fritidsutrymmen och trädgård med ugn och grill. En del av maskinparken och möblerna ingår i köpet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50000 m2
Typ: Inhägnad tomt och skogsmark
Tomtbeskrivning
Odlad och inhägnad tomt om 10 000 m2 med en terrasserad olivlund med cirka 250 olivträd, en vingård med 700 vinstockar och många fruktträd, allt inhängnat och skogsmark om ca 40 000 m2.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Coreglia Antelminelli är en stad i provinsen Lucca, Toscana, som ligger cirka 70 kilometer nordväst om Florens och cirka 25 kilometer norr om Lucca. Det gränsar till följande kommuner: Abetone Cutigliano, Bagni di Lucca, Barga, Borgo a Mozzano, Fiumalbo, Gallicano, Pievepelago. Huvudattraktioner: San Martino-kyrkan, Sankt Petrus och Pauls kyrka och Santa Maria Assuntas kyrka.
Kommunikation
Barga: 15 km.
Bagni di Lucca: 15 km.
Lucca: 37 km (40 minuter.
Pisa: 51 km (1 timme).
Abetone (skidåkning): 52 km (1 timme.
Viareggio (kusten): 58 km (1 timme 10 minuter).
Närservice
Coreglia Antelminelli har ett antal butiker, restauranger och kaféer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Coreglia Antelminelli
Toscana

Pris:
390 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
230 m2
Tomtarea:
50000 m2
Ref.nr
CCHITM144

Dela

Till toppen