Typiskt toskansk helrenoverat stenhus med stor pool

Typiskt toskansk helrenoverat stenhus med stor pool 2 km utanför Pieve Fosciana i provinsen Lucca, Toscana med modern energisbesparande uppvärmning av solpaneler. Med fantastisk utsikt över kullar och berg. Detta speciella 2-plans lanthus har bibehållit all ursprunglig rustik interiör och exteriör och renoverades år 2002 av den nuvarande ägaren. Man har behållit många ursprungliga detaljer, inklusive ursprungligt terrakottagolv, takbjälkar i kastanj och stenväggar. Huset är byggt i en traditionell toskansk stil. Uppvärmning med solpaneler av högsta kvalitet, energisparande (till värme och varmvatten), samt solcellspaneler för produktion av el. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
150 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Huset erbjuder ett bekvämt boende med ett stort kök och matplats, matsal med öppen spis och utgång till den vackra trädgården med panoramautsikt, vardagsrum och ett andra vardagsrum och ett badrum.

En trappa leder upp till en övre hall, Master bedroom med access till övre terrassen, tre sovrum och två badrum. Nedre och övre täckt terrass vid huset, grill, terrasser och infinity pool och utomhusjacuzzi under pergola.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Byggnadsår
1880
Uppvärmning
Solpaneler
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Typiskt toskansk helrenoverat stenhus med stor pool 2 km utanför Pieve Fosciana i provinsen Lucca, Toscana med modern energisbesparande uppvärmning av solpaneler. Med fantastisk utsikt över kullar och berg. Detta speciella 2-plans lanthus har bibehållit all ursprunglig rustik interiör och exteriör och renoverades år 2002 av den nuvarande ägaren. Man har behållit många ursprungliga detaljer, inklusive ursprungligt terrakottagolv, takbjälkar i kastanj och stenväggar. Huset är byggt i en traditionell toskansk stil. Uppvärmning med solpaneler av högsta kvalitet, energisparande (till värme och varmvatten), samt solcellspaneler för produktion av el.

Detta system med solcellspaneler ger ett överskott på ca. 8 500 Euro/år.

Övriga byggnader

Privat parkering och en liten byggnad som används som ett garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1000 m2
Typ: Trädgård, pool och terrasser
Tomtbeskrivning
"Infinitypool" på tomten och en utomhusjacuzzi under pergola.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pieve Fosciana ligger vid en terrass vid foten av en kulle som kallas Fosciano på 360 meters höjd över havet på en area om 28,77 km2 och har tagit sitt namn från Saint John Battista s Pieve.Een av de äldsta byarna i Garfagnana, med gator och stenhus typiska för området Garfagnana i provinsen Lucca, Toscana.
Kommunikation
Barga: 20 km.
Pisa flygplats: 66 km.
Florens: 118 km.
Abetone (skidort): 41 km.
Viareggio (stranden): 76 km.
Lucca: 49 km.
Närservice
All service finns i Pieve Fosciana med restauranger, barer, kafé, bank, post, snabbköp och affärer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Pieve Fosciana
Toscana

Pris:
449 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
150 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
1000 m2
Ref.nr
CHITM1172

Dela

Till toppen