Rustikt parhus i 2 plan med egen pool utanför Pieve di Camaiore

Rustikt parhus i 2 plan med egen pool utanför Pieve di Camaiore, i provinsen Lucca, Toscana. Med 5 rum på 80 m2 med 2 våningar. Fastigheten har även en privat pool. Vid poolen finns ett litet annex i två plan om ca 20 m2 med ett sovrum med plats för dubbelsäng på bottenvåningen och ett sovrum med plats för en säng på övervåningen med extern trappa. Annexet har också ett badrum. Underbar och unik utsikt över dalen och enda ner mot havet från hela fastigheten. Endast 15 km till ständerna vid Lido di Camaiore. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
100 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Huset i två plan består av: Entré, vardagsrum och matsal med öppen spis, matplats och TV-rum och en gästtoalett på bottenvåningen. Även utgång till terrassen. På den övre våningen finns två sovrum och ett badrum. Liten trädgård och pergola med grill för utomhusmåltider.

Litet annex i två plan om ca 20 m2 med ett sovrum med plats för dubbelsäng på bottenvåningen och ett sovrum med plats för en säng på övervåningen som nås med en extern trappa. Annexet har också ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt parhus i 2 plan med egen pool utanför Pieve di Camaiore, i provinsen Lucca, Toscana. Med 5 rum på 80 m2 med 2 våningar. Fastigheten har även en privat pool. Vid poolen finns ett litet annex i två plan om ca 20 m2 med ett sovrum med plats för dubbelsäng på bottenvåningen och ett sovrum med plats för en säng på övervåningen med extern trappa. Annexet har också ett badrum. Underbar och unik utsikt över dalen och enda ner mot havet från hela fastigheten. Endast 15 km till ständerna vid Lido di Camaiore.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pieve di Camaiore är en by i kommunen Camaiore. Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 15 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 15 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Pieve di Camaiore
Toscana

Pris:
549 900 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
100 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHITV339

Dela

Till toppen