Nyrenoverad elegant 1 1/2-plansvilla i Marina di Pietrasanta

Nyrenoverad elegant 1 1/2-plansvilla i Marina di Pietrasanta, i hjärtat av underbara Versiliakusten. Endast 500 meter från stranden finns denna vackra villa nyligen och helt renoverad med hög standardkvalitet. Interiör med lyxfinish och all utrustning styrs med fjärrsystem. Villan består av en boarea om 110 m2 på bottenvåningen och om 80 m2 på övervåningen. Trädgård med fjärrstyrd grind och kameror i varje hörn av trädgården. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea
190 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen är uppdelad i kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och två badrum och på övre våningen ett stort utrymme med två rum att användas som ett tredje och ett fjärde sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyrenoverad elegant 1 1/2-plansvilla i Marina di Pietrasanta, i hjärtat av underbara Versiliakusten. Endast 500 meter från stranden finns denna vackra villa nyligen och helt renoverad med hög standardkvalitet. Interiör med lyxfinish och all utrustning styrs med fjärrsystem. Villan består av en boarea om 110 m2 på bottenvåningen och om 80 m2 på övervåningen. Trädgård med fjärrstyrd grind och kameror i varje hörn av trädgården.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pietrasanta är en stad och kommun vid kusten i norra Toscana i Italien, i provinsen Lucca. Pietrasanta är en del av Versilia, på de sista dalen och slutnimgen av Apuan Alperna, ca 32 kilometer norr om Pisa. Staden ligger 3 km utanför kusten, där vackra Marina di Pietrasanta ligger. Pietrasanta Marina, med gyllene sand och lyxiga hus, anses vara en av de bästa stränderna i Italien.
Kommunikation
Pisa: 36 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Marina di Pietrasanta
Toscana

Pris:
1 199 900 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
190 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHITV338

Dela

Till toppen