Elegant helt nybyggd klassisk 2-plansvilla med pool

Elegant klassisk 2-plansvilla med pool. Helt nybyggd villa på en tomt om 1 000 m2. Arrangerad trädgård med pool, bara 600 meter från havet. Boarea om 200 m2. På bottenvåningen portik med solterrass framför poolen, entré-vardagsrum, kök och skafferi och tvättstuga; på västra sidan allrum, eventuellt plats för gäster eller servicepersonal med toalett och dusch och tillgång till baksidan och med ett litet hus med kök. Övre våningen: tre sovrum med badrum, två av dem är framför poolen med angränsande balkong och tredje med egen balkong mot havssidan. Lyxig finish. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen portik med solterrass framför poolen, entré-vardagsrum, kök och skafferi och tvättstuga; på västra sidan allrum, eventuellt plats för gäster eller servicepersonal med toalett och dusch och tillgång till baksidan och med ett litet hus med kök. Övre våningen: tre sovrum med badrum, två av dem är framför poolen med angränsande balkong och tredje med egen balkong mot havssidan.
Kök
Fullt utrustat klassiskt kök.
Badrum
Tre badrum.
Toalett
En toalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Braskamin
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Elegant klassisk 2-plansvilla med pool. Helt nybyggd villa på en tomt om 1 000 m2. Arrangerad trädgård med pool, bara 600 meter från havet. Boarea om 200 m2. På bottenvåningen portik med solterrass framför poolen, entré-vardagsrum, kök och skafferi och tvättstuga; på västra sidan allrum, eventuellt plats för gäster eller servicepersonal med toalett och dusch och tillgång till baksidan och med ett litet hus med kök. Övre våningen: tre sovrum med badrum, två av dem är framför poolen med angränsande balkong och tredje med egen balkong mot havssidan. Lyxig finish.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1000 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Marina di Pietrasanta är en trevlig italiensk badort med sandstrand, matställen, butiker, caféer, barer och nattliv. Den är inte lika högklassig som grannen Forte dei Marmi men den har samma bredd och långa sandstränder som företrädesvis är betalningsstränder.

De två städerna möter varandra vid den stora gröna pinjeträdsparken La Versiliana, var man kan gå turer och uppleva olika former av underhållning i sommarperioden. Det som skiljer detta område från städer som Viareggio, är att det mest påminner om ett stort villakvarter istället för en stad.
Kommunikation
Lucca: 37 km
Pisa flygplats: 42 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Marina di Pietrasanta
Toscana

Pris:
2 699 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
200 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
1000 m2
Ref.nr
CCHITV174

Dela

Till toppen