Rustikt renoverat vackert lanthus Townhouse i 2 plan till bra pris

Rustikt renoverat vackert lanthus Townhouse i 2 plan med källarplan belägen på de högsta kullarna i Camaiore, i provinsen Lucca, Toscana, på en höjd av cirka 700 meter över havet. Detta vackra rustika Townhouse består av: Källarplan med litet kök, matsal, ett litet badrum och en garderob. På bottenplan kök och matplats, och på övre plan, två sovrum och ett litet badrum. Vind och golv fortfarande i det ursprungliga originalskicket och träbjälkar i kastanjeträ. Huset kan nås från parkeringen reserverad för de boende genom en liten uppfart till fastigheten som leder till den lilla trädgården där det finns en "Forno", typisk italiensk vedeldad ugn. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
Källarplan med litet kök, matsal, ett litet badrum och en garderob. På bottenplan kök och matplats, och på övre plan, två sovrum och ett litet badrum. Vinda och golv fortfarande i det ursprungliga originalskicket och träbjälkar i kastanjeträ.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus Townhouse med källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt renoverat vackert lanthus Townhouse i 2 plan med källarplan belägen på de högsta kullarna i Camaiore, i provinsen Lucca, Toscana, på en höjd av cirka 700 meter över havet. Detta vackra rustika Townhouse består av: Källarplan med litet kök, matsal, ett litet badrum och en garderob. På bottenplan kök och matplats, och på övre plan, två sovrum och ett litet badrum. Vind och golv fortfarande i det ursprungliga originalskicket och träbjälkar i kastanjeträ. Huset kan nås från parkeringen reserverad för de boende genom en liten uppfart till fastigheten som leder till den lilla trädgården där det finns en "Forno", typisk italiensk vedeldad ugn.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Byggnadsyta och liten trädgård
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 12 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 15 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Camaiore
Toscana

Pris:
129 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHITV002

Dela

Till toppen