Rustikt stort renoverat lanthus i sten med stor parktomt och pool

Rustikt stort renoverat lanthus i sten nära den trevliga staden Camaiore, i provinsen Lucca, Toscana, i två plan med en boarea ca 400 m2 med förråd etc. om ca 100 m2. Den första byggandet av denna vackra byggnad i rustik stil har anor från 1 800-talet. Tomt om hela 3 hektar. Renoveringen har genomförts med bibehållen karakteristisk stil av Toscana, som kompletterats med olika bekvämligheter som luftkonditionering, gratis wi-fi, larmsystem, övervakningssystem etc. Total bo- och biarea om cirka 500 m2 med bl.a 6 sovrum, 6 badrum , stort vardagsrum med öppen spis, matsal, kök och tvättstuga. Utanför stor öppen veranda om 52 m2 med utsikt över bergen och med den stora parken med pool om 17 m x8 m. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt skapandet av den eleganta parken. Utöver det vanliga - bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
400 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av: 6 sovrum, 6 badrum , stort vardagsrum med öppen spis, matsal, kök och tvättstuga. Utanför stor öppen veranda om 52 m2 med utsikt över bergen och med den stora parken med pool om 17 m x 8 m.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt stort renoverat lanthus i sten nära den trevliga staden Camaiore, i provinsen Lucca, Toscana, i två plan med en boarea ca 400 m2 med förråd etc. om ca 100 m2. Den första byggandet av denna vackra byggnad i rustik stil har anor från 1 800-talet. Tomt om hela 3 hektar. Renoveringen har genomförts med bibehållen karakteristisk stil av Toscana, som kompletterats med olika bekvämligheter som luftkonditionering, gratis wi-fi, larmsystem, övervakningssystem etc. Total bo- och biarea om cirka 500 m2 med bl.a 6 sovrum, 6 badrum , stort vardagsrum med öppen spis, matsal, kök och tvättstuga. Utanför stor öppen veranda om 52 m2 med utsikt över bergen och med den stora parken med pool om 17 m x 8 m. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt skapandet av den eleganta parken. Utöver det vanliga - bör ses.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 30000 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Tomt om 3 hektar. Pool 17 m x 8 m.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 12 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 15 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Camaiore
Toscana

Pris:
2 499 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
400 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
30000 m2
Ref.nr
CCHITV008

Dela

Till toppen