Rustikt renoverat vackert lanthus Townhouse med fin havsutsikt

Rustikt renoverat vackert lanthus Townhouse i 2 plan och inrett källarplan i liten by i kommunen Camaiore, i provinsen Lucca, Toscana. I en karakteristisk by på kullarna vid Camaiore, bara ett stenkast från den allmänna parkering. Liten trädgård vid huset och separat trädgård med täckt terrass och magisk utsikt ner mot havet. Boarea om 150 m2 på tre nivåer som består av: Bottenvåningen med tillgång till privat innergård och som består ev ett stort rum med öppen spis, kök, hall och ett badrum. Andra våningen består av hall och ett stort sovrum med garderob. Tredje våningen med hall, sovrum med garderobsrum och ett badrum. Kärleksfull restaurering med bibehållen typisk rustik stil. Fastigheten har utsikt över hela Camaioredalen och ner mot det öppna havet. Mycket fördelaktigt pris med detta unika läge i Toscana. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
150 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om 150 m2 på tre nivåer som består av: Bottenvåningen med tillgång till privat innergård och som består ev ett stort rum med öppen spis, kök, hall och ett badrum. Andra våningen består av hall och ett stort sovrum med garderob. Tredje våningen med hall, sovrum med garderobsrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus Townhouse med inrett källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt renoverat vackert lanthus Townhouse i 2 plan och inrett källarplan i liten by i kommunen Camaiore, i provinsen Lucca, Toscana. I en karakteristisk by på kullarna vid Camaiore, bara ett stenkast från den allmänna parkering. Liten trädgård vid huset och separat trädgård med täckt terrass och magisk utsikt ner mot havet. Boarea om 150 m2 på tre nivåer som består av: Bottenvåningen med tillgång till privat innergård och som består ev ett stort rum med öppen spis, kök, hall och ett badrum. Andra våningen består av hall och ett stort sovrum med garderob. Tredje våningen med hall, sovrum med garderobsrum och ett badrum. Kärleksfull restaurering med bibehållen typisk rustik stil. Fastigheten har utsikt över hela Camaioredalen och ner mot det öppna havet. Mycket fördelaktigt pris med detta unika läge i Toscana.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 250 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Tomtbeskrivning
Liten trädgård vid huset och trädgård med terrass och litet skjul med sommarkök undre täckt terrass ligger bakom huset på en höjd. Med underbar magisk utsikt ner mot havet.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 12 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 15 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Camaiore
Toscana

Pris:
249 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
150 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
250 m2
Ref.nr
CCHITV005

Dela

Till toppen