Vacker rustikt nyrenoverat stenhus i tre plan med pool

Vacker rustikt nyrenoverat stenhus i tre plan utanför Camaiore, i provisen Lucca, Toscana. Boarea om 160 m2. Den nedre våningen har två sovrum, ett badrum och garderob, som leder upp till den mellersta nivån med öppen spis, kök toskanska murverk, badrum och ett litet grovkök med access till dubbla verandor och den södra sidans veranda och "Forno", vedugn på norra sidan. Den övre våningen har ett Master bedroom med vackert badrum och egen terrass. En noggrann renovering med bibehållen kastanjeträd och marmor som tar oss tillbaka i tiden med intim och antik smak och en dyrbar del av byggnaden är dess stenexteriör. 2 500 m2 tomt mark med 1 000 m2 trädgård och pool, samt 1 500 m2 olivlund. Ett läckert utomhusområde med stor solterrass, med teakträgolv och liten upphöjd inbyggd pool, pergola och terrasser finns intill huset. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om 160 m2. Den nedre våningen har två sovrum, ett badrum och garderob, som leder upp till den mellersta nivån med öppen spis, kök toskanska murverk, badrum och ett litet grovkök med access till dubbla verandor och den södra sidans veranda och "Forno", vedugn på norra sidan. Den övre våningen har ett Master bedroom med vackert badrum och egen terrass. En noggrann renovering med bibehållen kastanjeträd och marmor som tar oss tillbaka i tiden med intim och antik sma
Kök
Ett kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker rustikt nyrenoverat stenhus i tre plan utanför Camaiore, i provisen Lucca, Toscana. Boarea om 160 m2. Den nedre våningen har två sovrum, ett badrum och garderob, som leder upp till den mellersta nivån med öppen spis, kök toskanska murverk, badrum och ett litet grovkök med access till dubbla verandor och den södra sidans veranda och "Forno", vedugn på norra sidan. Den övre våningen har ett Master bedroom med vackert badrum och egen terrass. En noggrann renovering med bibehållen kastanjeträd och marmor som tar oss tillbaka i tiden med intim och antik smak och en dyrbar del av byggnaden är dess stenexteriör. 2 500 m2 tomt mark med 1 000 m2 trädgård och pool, samt 1 500 m2 olivlund. Ett läckert utomhusområde med stor solterrass, med teakträgolv och liten upphöjd inbyggd pool, pergola och terrasser finns intill huset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2500 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
2 500 m2 tomt mark med 1 000 m2 trädgård och pool, samt 1 500 m2 olivlund.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 12 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 15 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Camaiore
Toscana

Pris:
549 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
2500 m2
Ref.nr
CCHITV092

Dela

Till toppen