Rustik nyligen helrenoverad 2-plansvilla utöver det vanliga

Rustik nyligen helrenoverad 2-plansvilla utöver det vanliga i Camaiore i provinsen Lucca, Toscana. Byggd under 800-talet var det huvudbyggnaden för fastigheten med en tomt om hela 3 hektar. Fin utsikt från villan och villan är omgiven av en park. Poolen är på 12 m x 6 m. En kort promenad från villan och skogen av bambu är man helt omgiven av naturen. Villan har en boarea om ca 250 m2 och består av 4 sovrum och 5 badrum, matsal och samtalsrum, kök och tvättstuga och TV-rum. Utanför finns en stor matplats skuggas av en ståtlig ceder, med direkt utsikt över gräsmattan och poolen. Parkeringen ligger i anslutning till huset. Bör ses! Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
250 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Villan har en boarea om ca 250 m2 och består av 4 sovrum och 5 badrum, matsal och samtalsrum, kök och tvättstuga och TV-rum. Utanför finns en stor matplats skuggas av en ståtlig ceder, med direkt utsikt över gräsmattan och poolen.
Kök
Stort fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustik nyligen helrenoverad 2-plansvilla utöver det vanliga i Camaiore i provinsen Lucca, Toscana. Byggd under 800-talet var det huvudbyggnaden för fastigheten med en tomt om hela 3 hektar. Fin utsikt från villan och villan är omgiven av en park. Poolen är på 12 m x 6 m. En kort promenad från villan och skogen av bambu är man helt omgiven av naturen. Villan har en boarea om ca 250 m2 och består av 4 sovrum och 5 badrum, matsal och samtalsrum, kök och tvättstuga och TV-rum. Utanför finns en stor matplats skuggas av en ståtlig ceder, med direkt utsikt över gräsmattan och poolen. Parkeringen ligger i anslutning till huset. Bör ses!

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 30000 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Poolen är på 12 m x 6 m.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 12 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 15 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Camaiore
Toscana

Pris:
1 499 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
250 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
30000 m2
Ref.nr
CCHITV009

Dela

Till toppen