Villa utöver det vanliga i Capezzano Pianore di Camaiore

Elegant 2-plansvilla utöver det vanliga i Capezzano Pianore di Camaiore i provinsen Lucca, Toscana. Boarea om 450 m2, två km från stranden och omgiven av en ca 800 m2 tomt. Från gatan dubbel entré, både på framsidan och på baksidan, där det finns en tredje uppfart. Flera parkeringsplatser. Villan, som med sin klassiska stil har fina detaljer och elegant inredning, är uppdelad på tre nivåer. Källaren är uppdelad på två lägenheter, båda med fristående tillgång i trädgården, medan en av dessa består av stort vardagsrum och ett badrum. Den andra är fristående och är en lägenhet med två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Bottenvåningen består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, arbetsrum, matsal, matplats, kök med stor arbetsyta och toalett. På övervåningen finns ett badrum med badkar, sovrum med balkong, stor garderob och två stora sovrum, där Master bedroom är utrustad med badrum och balkong. Mycket speciell villa och mycket elegant. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
450 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Källaren är uppdelad på två lägenheter, båda med fristående tillgång i trädgården, medan en av dessa består av stort vardagsrum och ett badrum. Den andra är fristående och är en lägenhet med två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Bottenvåningen består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, arbetsrum, matsal, matplats, kök med stor arbetsyta och toalett. På övervåningen finns ett badrum med badkar, sovrum med balkong, stor garderob och två stora sovrum, där Master bedroom är utrustad med badrum och balkong.
Kök
Stort fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Elegant 2-plansvilla utöver det vanliga i Capezzano Pianore di Camaiore i provinsen Lucca, Toscana. Boarea om 450 m2, två km från stranden och omgiven av en ca 800 m2 tomt. Från gatan dubbel entré, både på framsidan och på baksidan, där det finns en tredje uppfart. Flera parkeringsplatser. Villan, som med sin klassiska stil har fina detaljer och elegant inredning, är uppdelad på tre nivåer. Källaren är uppdelad på två lägenheter, båda med fristående tillgång i trädgården, medan en av dessa består av stort vardagsrum och ett badrum. Den andra är fristående och är en lägenhet med två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Bottenvåningen består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, arbetsrum, matsal, matplats, kök med stor arbetsyta och toalett. På övervåningen finns ett badrum med badkar, sovrum med balkong, stor garderob och två stora sovrum, där Master bedroom är utrustad med badrum och balkong. Mycket speciell villa och mycket elegant.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 650 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.

Capezzano Pianore di Camaiore är en by i kommunen Camaiore.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 12 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 15 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Capezzano Pianore di Camaiore
Toscana

Pris:
1 149 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
450 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
650 m2
Ref.nr
CCHITV113

Dela

Till toppen